Beantwoord

afstandsbediening koppelen

  • 11 January 2020
  • 8 reacties
  • 2692 Bekeken

  • heeft eerste post geplaatst
  • 1 reactie

Ik heb een nieuwe ab gekregen met magenta toets,nu ik deze nog niet gekoppeld heb aan tv kan ik alles bedienen,behalve aan uit tv.

nu ik deze wel koppel, valt het geluid weg, de rest werkt dan wel, bij de oude ab kon ik dit verhelpen door setup mute stb,echter de magenta ab heeft geen setup omdat te proberen,is hier een oplossing voor?

 

icon

Beste antwoord door Piotr 13 January 2020, 12:41

Bekijk origineel

8 reacties

Reputatie 7
Badge +2

Hey @ralph72,

Het koppelen van de nieuwe afstandsbediening werkt net even wat anders dan met de oude. In dit topic lees je precies hoe je je TV met de nieuwe afstandsbediening kunt koppelen. Succes!

hey,

 

ik kan hem wel koppelen,maar dan is het geluid weg,dus nu heb ik de ab niet gekoppelt,zet tv aan met ab van de tv zelf,en doe met jullie ab de rest,als ik tv uit wil pak ik de andere weer..

hey,

 

ik kan hem wel koppelen,maar dan is het geluid weg,dus nu heb ik de ab niet gekoppelt,zet tv aan met ab van de tv zelf,en doe met jullie ab de rest,als ik tv uit wil pak ik de andere weer..

Ondervond hetzelfde probleem na vervanging van de oude ab door de nieuwe (met magenta knop). Opgelost door vóór de koppelprocedure het geluid van de tv aan te zetten. Ik had ‘m namelijk mute staan waardoor geluid geblokkeerd werd. Dat kom doordat de volumestappen van de TV (in mijn geval 60) toegepast worden op het door de box aangeboden signaal. Is dat signaal 0 (dat is het bij mute) dan geen geluid.

 

Reputatie 7
Badge +15

Hoi @t-mans, dat is een mooie oplossing; fijn dat je ‘em gevonden hebt en bedankt voor het delen met de Community! 👍 Graag deel ik jouw bevinding in het algemene afstandsbedieningentopic zodat meerdere lezers er profijt aan hebben. Ik zal jouw opmerking plakken in het bijbehorende topic: Afstandsbediening bestellen en handleiding | T-Mobile Community.

Hoi mijn afstandsbediening werkt niet.  Kunt u mij een nieuwe sturen of wat moet ik doen bedankt. 
 

Reputatie 7
Badge +20

Hallo @Emy0277  Je mag hem Hier  bestellen.

Zet in je Community account je klantnummer (privé) dan weten de moderators waar ze de afstandsbediening heen kunnen sturen. Hebben ze meer gegevens nodig vragen ze het. 

Succes! 

Afstandsbediening blijf 5 keer knipperen, kan hem niet koppellen of resetten. Batterij al vervangen, tv box herstarten. Blijft 5 keer knipperen als in wil koppelen, wat te doen?

Reputatie 7
Badge +2

Hi @Stanh1992, in dit topic staat een trouble shoot voor de asftandsbediening:  

 

 

Heb je alles geprobeerd en lukt het nog steeds niet? Dan kun je in dat topic een nieuwe afstandsbediening aanvragen!

Reageer