Beantwoord

Automatisch invullen - hele bijzondere suggesties

  • 23 November 2021
  • 4 reacties
  • 109 Bekeken

  • is net lid geworden
  • 0 reacties

Onlangs nieuw abo bij T-Mobile, nu ook met internet en TV. Toen ik programma’s opnemen wilde instellen via de T-Mobile TV app kwamen wel heel bijzondere suggesties voorbij.

 

Pe .. (van perfecte plaatje) is ‘perfect pijpen’ of ‘perfect pijpen in pov’ (6e en 7e suggestie)

We .. is ‘wet pussy lickers’

Ha .. is ‘hairy bikers’

 


 

Nu hebben een vriendin en ik de app getest en wat blijkt. Verschil zit ‘m in de taalinstellingen in de app. In het Engels kwamen deze suggesties niet voorbij, wel met NL als ingestelde taal.

 

Deze suggesties zijn ook zichtbaar wanneer het kijkprofiel in de app op bijvoorbeeld 9 jaar staat.

 

Nu is de vraag, hoe komen deze suggesties in de app en is dit iets waar T-Mobile voor staat? Is dit big data? Of zijn dit zoektermen van een van de programmeurs. We zijn benieuwd ;)

icon

Beste antwoord door Jason 29 November 2021, 09:21

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +7

Goedemorgen @DS89, van harte welkom op de Community!

Normaliter zijn de kijksuggesties gebaseerd op jouw kijkgedrag, in dit geval, vermoed ik echter dat het om een bug gaat. Om meteen zekerheid te bieden en het te vergelijken, heb ik de stoute schoenen aangetrokken en het bij mijn eigen app (en in de webversie) getest en in beide gevallen kom ik tot dezelfde conclusie. 

Ik leg dit neer bij ons TV team zodat het onderzocht kan worden en zal hier, zodra ik een update heb, op terugkomen. 

Thanks dat je het aan de kaak stelt, ik kan me voorstellen dat het met kids absoluut niet prettig is wanneer zij dit soort erotisch-getinte informatie verkrijgen terwijl ze op zoek zijn naar kinderprogramma’s. Sorry voor het ongemak, we gaan dit uitzoeken!

Reputatie 7
Badge +7

UPDATE: we gaan dit uitzoeken en kortsluiten met de specialisten. Een exacte tijdsindicatie kan ik je niet bieden, maar weet wel dat dit normaliter überhaupt niet getoond hoort te worden. Ik kom erop terug, nogmaals superbedankt voor het melden van dit issue! @DS89 

Reputatie 7
Badge +8

Pas maar op dat de back end zich niet in deze opgave verslikt @Jason . Deze bug lijkt me toch wel een hoogtepuntje voor ze en een oplossing ligt dan ook al snel in de hand. Weer eens anders dan netwerkbugs, waarbij ze de juiste ingang niet kunnen vinden of de verkeerde poort pakken.

Reputatie 7
Badge +7

Goedemorgen @DS89, na een mooi weekend, ook een mooie update! 😄

Dit is voor een groot deel opgelost. Kennelijk kon het gebeuren dat On Demand films met alleen een 'Nederlandse' titel, die in ons platform worden gearchiveerd (zodra ze niet meer beschikbaar mogen zijn voor verhuur) als suggestie verschijnen in de zoekfunctie. Dit is nu opgelost en ze verschijnen nu niet meer als suggestie. “Hairy Bikers” is een regulier TV-programma op 24 Kitchen dus die blijft gewoon beschikbaar als suggestie! 

Reageer