Beantwoord

Belgische programma's opnemem

  • 16 January 2021
  • 5 reacties
  • 314 Bekeken

Sinds een week heb ik T-Mobilethuis met interactieve box voor opnemen.

Vandaag wilde ik een Belgisch programma opnemen maar krijg alleen de herinnering knop, ook bij Ziggo sport alleen een herinnering knop terwijl ik hier graag de opname knop wil hebben.

Is er een mogelijkheid om de opname knop ergens te vinden of staan sommige zenders T-Mobile niet toe om op te nemen, bij de Ziggo kon ik wel elke zender opnemen 

icon

Beste antwoord door Ginny 17 January 2021, 10:08

Bekijk origineel

5 reacties

Reputatie 7
Badge +2

Hoi @bulpa,

Helaas is het op dit moment niet mogelijk om op te nemen van de Belgische (en Duitse) zenders. Zie ook het zenderoverzicht. Of de zenders het niet toestaan of dat T-Mobile er bewust voor heeft gekozen (misschien omdat het goedkoper is), weet ik niet. Het is elders op het forum ook al aangekaart, dus ze weten dat dit wel gemist wordt.

Reputatie 5
Badge +5

Hoi @bulpa, goed dat je dit vraagt! Tegenwoordig kun je bijna alle zenders opnemen, of dit is toegestaan is echter afhankelijk van de licentie die de zender afgeeft. Voor Belgische zenders is het jammer genoeg niet mogelijk. In de zenderlijst die @TMTV hierboven heeft gedeeld, kun je precies zien waar het wel en waar het niet mogelijk is.

Even over het opnemen van de Belgische zenders: Ik heb 3 weken geleden onderstaande mail ontvangen van T-M

Ik ben nieuwsgierig of iemand het al is gelukt?

D. 

Reputatie 7
Badge +2

Hoi @Dickey,

Welkom op de Community!

Bij het versturen van de nieuwsbrief is er sprake geweest van miscommunicatie, aldus @Lisa in deze reactie. Terugkijken, begin gemist en buitenshuis kijken kan wel, maar opnemen had daar niet tussen moeten staan. Of deze functie alsnog gaat komen is volgens mij nog niet bekend.

Bedankt voor je snelle reactie @TMTV. Ik heb de post van @Lisa gemist.

Jammer. Het had wel netjes van T-M geweest als er een rectificatie email was verstuurd.

D. 

Reageer