[Gratis] Kijk gratis films in de Movie-maand mei!

  • 9 May 2019
  • 3 reacties
  • 54501 Bekeken
[Gratis] Kijk gratis films in de Movie-maand mei!
Reputatie 6
Badge +2
  • Voormalig T-Mobile Thuis moderator
  • 2191 reacties

Haal die popcornbak uit de kast! Er zijn gratis films in aantocht! Doen we natuurlijk graag voor jou als klant. Jij blij, wij blij. Van 16 mei tot en met 2 juni heb je de keuze uit maar liefst vijf gratis films bij T-Mobile Thuis. Nieuwsgierig welke dat zijn? Lees dan zeker verder.


Death Wish
Adrenaline junkies kunnen los met de film 'Death Wish'. Good Old Bruce Willis krijgt slecht nieuws te verwerken als zijn vrouw en dochter slachtoffer worden van een brutale inbraak. Spektakel gegarandeerd!

Sobibor
In de maand mei herdenken we gezamenlijk alle onschuldige mensen, helden en verzetsstrijders die omgekomen zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog. De film 'Sobibor' laat het waargebeurde verhaal zien van één van de grootste Russische helden Alexander Pechersky, in het beruchte vernietigingskamp Sobibor.

Zwaar Verliefd!
Meer in de mood voor luchtig vermaak? Lovebirdies komen aan hun trekken met de film 'Zwaar Verliefd!'. Zwijmel weg bij dit romantisch verhaal met Barbara Sloesen, Jim Bakkum én een labrador in de hoofdrol.

Pluisje: Durf te Vliegen
Ook voor de kleintjes is er gratis entertainment. Met de film 'Pluisje: Durf te Vliegen' zitten ze zeker anderhalf uur stil aan de buis gekluisterd.😉

Freddie Mercury: The Ultimate Showman
Freddie Mercury heeft geen introductie meer nodig. In de film 'Freddie Mercury: The Ultimate Showman' volg je de opkomst van dit buitengewone en excentrieke talent.

Waar te vinden?
Vanaf 16 mei t/m 2 juni kan iedere T-Mobile Thuis klant met een TV abonnement deze films vinden onder het kopje “On Demand”. Je moet nog even naar beneden scrollen als je in die Videoshop bent, bij 'genre' is er dan een optie: Gratis. Die moet je hebben!

3 reacties

Waarom is de film Pluisje nog niet gratis ingesteld?
Reputatie 7
Badge +6
Hoi @Aliesje666,Dan helpt het om de TV Box kort van de stroom te halen. Daarna zou je dit moeten zien bij de film Pluisje:

SSuper dank je wel!

Reageer