Het nieuwe NBA seizoen is weer van start!

  • 22 October 2021
  • 1 reactie
  • 221 Bekeken
Het nieuwe NBA seizoen is weer van start!
Reputatie 7
Badge +9
  • T-Mobile Moderator
  • 2462 reacties

Het gaat weer beginnen! Het vijfenzeventigste (!) NBA seizoen is dit jaar te zien voor het eerst te zien bij ESPN en het T-Mobile Thuis ESPN pakket met het meest uitgebreide tv-pakket van de NBA ooit in Nederland. Dat wordt voor de basketballiefhebbers in Nederland genieten geblazen. Wij blikken alvast vooruit op het nieuwe seizoen!   

 

Welke teams zijn favoriet dit seizoen? Wie is titelkandidaat voor de MVP award? En wie is de underdog dit seizoen? We hebben al onze verwachtingen op een rij gezet. 

 

Los Angeles Lakers 

We kunnen er ook dit seizoen niet omheen. Bij de Lakers staat wederom een top team met uiteraard Lebron James aan het hoofd. Zeker met de transfer van Russel Westbrook maken de Lakers zeker weer kans op de titel. 

 

Milwaukee Bucks 

De huidige kampioen is nog lang niet klaar. Dit team gaat er alles aan doen om de titel te behouden en wij verwachten dat ze hier een grote kans op hebben. Waar Giannis Antetokounmpo in absolute topvorm is, heeft hij naast zich ook nog Holiday en Middleton staan. Kortom, een recept voor succes. Giannis for MVP? Zeker mogelijk! 

 

Brooklyn Nets 

Een team vol supersterren! Kyrie Irving speelt voorlopig niet, maar betekent dat dat de Nets geen kans meer maken op de titel? Wij denken van niet! Kevin Durant en James Harden staan er nog en zijn erop gebrand om die titel te pakken. Ook zijn dit zeker kandidaten voor de MVP titel. 

 

Golden State Warriors 

De Warriors van 2015 zijn ze al even niet meer, maar dat betekent niet dat er geen kans is op de titel. Met Stephen Curry die niet kan missen vanaf de driepuntlijn, zien wij hen de PlayOffs wel halen dit seizoen. Zéker als Klay Thompson zijn comeback maakt, kunnen we rekenen op prachtige wedstrijden van de (toch wel underdog) Warriors.  

 

Ook op het gebied van nieuwe prospects wordt het een mooi seizoen. De draft heeft wat mooie selecties voortgebracht. Worden deze nieuwe helden de nieuwe Lebron’s, Harden’s of Durant’s? Hier zijn onze favoriete draft picks.

 

Cade Cunningham, Point Guard, Drafted door Detroit Pistons vanuit Oklahoma State

Cade Cunnigham is niet voor niks de nummer één in de draft. Wat de jonge ster van de Cowboys zo bijzonder maakt is zijn schotpercentage, iets wat steeds belangrijker is in de NBA. Met de verschuiving naar de driepuntlijn zal Cunningham met zijn 40 procent (!) een belangrijke rol in alle drie de schietposities kunnen spelen. Waar hij nog wel aan zou moeten werken, zijn de turnovers. Hou ‘m in de gaten! 

 

Evan Mobley, Centre, Drafted door Cleveland Cavaliers vanuit Southern California

Een grote jongen, Evan Mobley. Met z'n 2 meter 10 een erg dynamische centre, perfect voor de moderne NBA. Met een mooi schotpercentage voor de tweepunters en 2.9 blocks per game kan dit de toevoeging zijn die de Cavs héél erg nodig hebben. 

 

Jonathan Kuminga, Small Forward, Drafted door Golden State Warriors vanuit G League Ignite

Een aantal jaar terug kwam Andrew Wiggins door als draft pick nummer één. Een groot talent met een enorm vermogen om te groeien. Waar Wiggins misschien wel is tegen gevallen, staat Kuminga ook een geweldige toekomst aangeschreven. Een sterke, snelle jongen, maar moet zijn schot verbeteren om zichzelf niet hetzelfde lot toe te schrijven als Wiggins. Wij zijn benieuwd! 

 

Kijk jij ook uit naar het NBA seizoen? Laat het weten in de reacties. We zijn erg benieuwd wat jouw favoriete team is en welke speler volgens jullie de potten gaat breken. Let's get ready to rumble! 

    


1 reactie

Reputatie 7
Badge +9

We beginnen met de volgende wedstrijden: 

zondag

24-10

0:00

 

1

NBA

Regular Season

Cleveland Cavaliers

Atlanta Hawks

zondag

24-10

22:00

 

1

NBA

Regular Season

Brooklyn Nets

Charlotte Hornets

zaterdag

30-10

23:00

 

1

NBA

Regular Season

Washington Wizards

Boston Celtics

zondag

31-10

20:30

 

2

NBA

Regular Season

Dallas Mavericks

Sacramento Kings

 

Alvast heel veel kijkplezier!  

Reageer