Beantwoord

Najaars update Any port Any service

  • 6 August 2019
  • 26 reacties
  • 1495 Bekeken

Reputatie 3
  • is King of Content
  • 122 reacties
Vraag over de aanstaande uodate: wordt vlan ondersteunt zodat internet en tv over één kabel kunnen? Ben namelijk van plan om nieuwe kabels te trekken ivm verbouwing en dan kan ik hier rekening mee houden.
icon

Beste antwoord door Brian 13 August 2019, 12:12

Hi @pwenas, ik geef je graag meer informatie! Met de Zyxel kan je elke poort gebruiken en kunnen alle diensten over dezelfde kabel/poort. Met de Draytek is dit niet mogelijk en ik verwacht niet dat we dit met een update kunnen veranderen, op dit moment zijn hier althans geen plannen voor. Met de Huawei is dit in principe wel mogelijk en we zijn hiervoor al een update aan het uitrollen. We doen dit in fases dus het kan even duren voordat je de update hebt ontvangen. Als je gebruik maakt van de Huawei dan kan je zeker eens proberen om de modem te restarten en daarna bijvoorbeeld TV aan te sluiten op poort 1 of 2 en internet op poort 3 of 4. Als dit werkt dan weet je dat je de update al hebt gehad en gebruik kan maken van Any port Any service.
Bekijk origineel

26 reacties

Reputatie 6
Badge +2

 

Hi @WarnerSchuit, zojuist heb ik jouw topic dat over hetzelfde onderwerp gaat beantwoord, namelijk dit topic: Any port any service huawei modem. Met oog op de huisregels van de Community raad ik je graag aan om in het vervolg jouw vraag over een bepaald onderwerp tot één topic te beperken. Alvast bedankt en nog veel plezier op de Community gewenst! :relaxed:

Reageer