No comment

  • 24 May 2021
  • 6 reacties
  • 119 Bekeken

Reputatie 7
Badge +1
  • is een legendarische user
  • 1812 reacties

https://www.totaaltv.nl/nieuws/kpn-ek-voetbal-op-npo-1-in-full-hd-en-4k-ultra-hd/

 


6 reacties

Reputatie 7
Badge +14

Er zijn geen berichten dat t-mobile dit ook gaat doen.

Reputatie 7
Badge +1

@eric  Daar heeft u gelijk in, dat had ik ook ergens gelezen, alleen kun je de vraag stellen of het verstandig is van T-Mobile om het niet te doen, naar mijn mening gooit men hiermede z'n eigen glazen in daar er toch altijd een deel van de klanten is die heel graag van 4k of 1080P gebruik willen maken.

Reputatie 7
Badge +4

Eens. Argument is dat de 4K markt nog erg niche is. Maar dit kun je niet uit blijven stellen. Ik geloof wel dat de eerste prioriteit de uitrol van het TV product blijft. Maar wie weet verrassen ze ons nog in de komende weken.

Ach, KPN krijgt er heus wel gezeik mee.

 Je kan 4k alleen met de 4k ontvanger kijken, heb je hem niet kun je hem ook niet krijgen, is een tekort aan de 4k stb’s en is zelfs het afsluiten van 4k niet mogelijk.

Reputatie 2

De amino 7x kan 4k aan. Dus met een tv box update zou dit te regelen moeten zijn. En een doorgifte kanaal lijkt mij ook geen probleem voor t-mobile. @Lisa is dit intern uit te zoeken bij t-mobile of dit op korte termijnmogelijk is?

 

Kpn gaat ook in full hd 1080p uitzenden en niet alleen 4k

Bron:

https://www.totaaltv.nl/nieuws/kpn-ek-voetbal-op-npo-1-in-full-hd-en-4k-ultra-hd/

Klopt dat er ook in Full HD 1080p word uitgezonden, maar je weet hoe dat met dat balspelletje gaat, de helft koopt een nieuwe TV en willen dan ook de 4k hebben, want de TV is een 4k tv, gebeurde voorheen al met de gewone klanten, ik heb een 4k.TV en wil 4k, dat het maar 3 zenders zijn maakt ze niet uit of men begrijpt het niet.

Ik heb de 4k ontvangers en geen 4k TV, balspelletje geen interesse in dus zal mij de spreekwoordelijke worst zijn.

Reageer