Beantwoord

Opnamemogelijkheid voor verbetering vatbaar

  • 21 February 2018
  • 1 reactie
  • 108 Bekeken

Geplande opnames verwijderen werkt niet goed en moet op een moeilijke manier nu gebeuren.

Wanneer je een opname voor meerdere afleveringen instelt en deze vervolgens wilt verwijderen gaat dit niet met 1 klik op de knop. Afleveringen verwijderen en de geplande opname stoppen en dan blijkt de opname er nog steeds in te staan. Via de guide vervolgens weer stoppen van opname werkt ook niet. Graag een eenvoudigere manier verzinnen hierop. Ging bij concurrent Ziggo toch stukken makkelijker.
icon

Beste antwoord door Sander 27 February 2018, 15:59

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Hoi RobbiePlas,

Welkom op onze Community. Ik vind het altijd te gek als klanten meedenken en verbetering doorgeven. Daar is deze Community supergeschikt voor! Voorheen kon je een opname alleen per stuk verwijderen. Daarop hebben wij een aanpassing gedaan, zodat je al je opnames in één keer kon verwijderen.

Is jouw wens nu het verwijderen van een serie terwijl andere programma's blijven staan? Die optie is inderdaad niet voorhanden. Of gaat het erom dat het verwijderen niet goed lukt en een opname zichtbaar blijft? In dat laatste geval, wil ik voorstellen om de 'verwijder alles' optie in het menu te gebruiken. Dan zou de schijfruimte weer helemaal leeg moeten zijn.

Reageer