Beantwoord

programmering comedy central

  • 1 September 2021
  • 39 reacties
  • 343 Bekeken

Reputatie 2

Hallo,

Ik heb een vraag. Sinds enkele dagen klopt er niks meer van de programmering van de zender comedy central. Volgens de tv gids is het ene bezig maar in werkelijkheid is er iets anders bezig. Ik neem bijvoorbeeld friends en modern family op maar iedere keer staat er maar een klein stukje op omdat er totaal wat anders bezig is. Hoe zit dit eigenlijk?

Alvast bedankt.

icon

Beste antwoord door Hans-Juriën 1 September 2021, 17:25

Bekijk origineel

39 reacties

Hi @the_menace, merci voor deze aanvulling! Ik heb dit meteen doorgegeven bij onze technische dienst. Zodra het onderzoek is afgerond en ik een terugkoppeling hiervan binnenkrijg, dan laat ik je dat weten. Hopelijk kan ik snel melden dat dit voor eens en altijd is opgelost.

Vanavond 17.8.2022 21:15 uur zou er een mooi programma zijn op Animal Planet “chasing ocean giants” maar toen ik dat opzette, waren ze in een dierentuin bezig met het verzorgen van een hoofdwond bij een kameel. Volgens mij hebben ze die soort niet in de oceaan…

Reputatie 7
Badge +2

Het programma dat u bedoelt is gewoon te zien op kanaal 72

Reputatie 7
Badge +4

Hi @the_menace, dankjewel voor de aanvulling! Ik heb dit bij het lopende onderzoek vermeld als concreet voorbeeld. Ik hoop dat de programmering snel rechtgezet kan worden bij je. Ik verwacht snel een update terug te zien van de technische dienst, zodat ik die met jou kan delen. 

Reputatie 7
Badge +4

Hi @the_menace, ik hoop dat je van een mooi weekend hebt genoten! Mijn collega is druk bezig om het issue dat bij jou speelt te verhelpen. Ze heeft gevraagd of ik nog wat extra voorbeelden bij jou kan opvragen. Heb je naast het heldere voorbeeld van Animal Planet dat je onlangs gaf nog twee voorbeelden voor mij? Dat zou mijn collega enorm helpen. Merci! 

Hi @the_menace, ik hoop dat je van een mooi weekend hebt genoten! Mijn collega is druk bezig om het issue dat bij jou speelt te verhelpen. Ze heeft gevraagd of ik nog wat extra voorbeelden bij jou kan opvragen. Heb je naast het heldere voorbeeld van Animal Planet dat je onlangs gaf nog twee voorbeelden voor mij? Dat zou mijn collega enorm helpen. Merci! 

Zal ik hier opnemen als ik weer wat ervaar / tegenkom. #IkKijkNietZoVaakTV

Reputatie 7
Badge +4

Hi @the_menace, dat zou super zijn! Ik wil je ook vragen of je het dan kan filmen? Dan is dit ook inzichtelijk voor mijn collega’s van de technische dienst. Zij hebben het namelijk zelf nog niet kunnen reproduceren. 

Reputatie 2

Goedemiddag @deesvlees, als het goed is, is dit al enige tijd geleden hersteld - ervaar jij dit ook zo? 

Dit ervaar ik ook bij deze zender. Nu is het wel zo dat een andere zender die ik kijk (Paramount network) niet klopt met wat er in de gids staat. Dus weer kloppen mijn opnames niet. Wanneer gaat dit eens goed opgelost worden? Is de ene zender eindelijk goed (voor zo lang het duurt) is de andere zender weer niet kloppend. Zeer storend. 

 

Reputatie 7
Badge +4

Hi @deesvlees, heel fijn dat je hier op terugkomt! Hier ga ik graag voor je achteraan, want bij elke zender hoor jij geen hinder met de programmering te ervaren. Zou je mij van heldere voorbeelden kunnen voorzien van Paramount Network en/of een filmpje kunnen maken waarin de foute programmering terug te zien is? Dan meld ik dit direct bij onze technische dienst, zodat wij dit permanent kunnen fixen. 

Hi @the_menace, dat zou super zijn! Ik wil je ook vragen of je het dan kan filmen? Dan is dit ook inzichtelijk voor mijn collega’s van de technische dienst. Zij hebben het namelijk zelf nog niet kunnen reproduceren. 

Animal Planet / Chasing Ocean Giants van vandaag is weer een bijzondere uitzending. Technisch is er dus niets schokkends mis, maar de gids strookt niet met het getoonde programma. Hierdoor worden dus onzinnige uitzendingen opgenomen bij een herhalende opname, die werkt op titel.

Reputatie 7
Badge +4

Hi @the_menace, echt top dat je deze foto’s hier kon vermelden! Ik heb dit doorgezet naar mijn collega van de technische dienst en laat het je weten zodra ik hier een update over binnenkrijg. Wij gaan er alles aan doen om dit bij jou te fixen. 

Reputatie 7
Badge +4

Hi @the_menace, ik wil je graag laten weten dat dit issue is doorgezet naar onze IT-afdeling voor verder onderzoek! Zodra zij hier iets over melden, dan deel ik dat hier gelijk. Dankjewel voor jouw geduld tot nu toe, topper. 

Reputatie 7
Badge +4

Hi @the_menace, ik hoop dat je van een fijn weekend hebt genoten! Het is alweer even geleden dat ik je een berichtje stuurde, dus ik wil je laten weten dat ik het onderzoek nog steeds in de gaten houd. Er is alleen nog geen concrete update die ik met je kan delen, anders dan dat het nog volop wordt onderzocht. Hopelijk kan ik je snel inhoudelijk meer vertellen. 

Reputatie 7
Badge +4

Hi @the_menace, ik wil je graag op de hoogte brengen van het volgende! Ik heb doorgekregen van mijn collega dat de oorzaak van het probleem gevonden lijkt en dat we nu dan ook werken aan een permanente oplossing voor dit soort issues. Dit kan alleen jammer genoeg nog wel even duren, exuses daarvoor. Maar weet dat we er druk mee bezig zijn om dit te fixen. 

Reputatie 1

Vanavond 17.8.2022 21:15 uur zou er een mooi programma zijn op Animal Planet “chasing ocean giants” maar toen ik dat opzette, waren ze in een dierentuin bezig met het verzorgen van een hoofdwond bij een kameel. Volgens mij hebben ze die soort niet in de oceaan…

LOL!

Als het enige troost voor je mocht zijn: ik heb via een andere IPTV-provider ook altijd ellende met de EPG van Comedy Central (beide), Animal Planet en Discovery; dan is de gids weer 2 uur vooruit, of zelfs de programmering van de vorige dag. Denk dat het te maken heeft met de leverancier/aanlevering van de EPG-data.

Voor IPTV zijn er diverse bronnen voor EPG, bij DVB-S (satellietontvangst) en DVB-C heb ik de minste EPG-problemen ondervonden, maar ze kwamen wel voor.

Reageer