Beantwoord

T-Mobile TV Anywhere App

 • 24 February 2017
 • 185 reacties
 • 81367 Bekeken

Bij T-Mobile Thuis TV hoort natuurlijk een bijpassende TV Anywhere App. Met deze App kun je 30+ zenders uit het basispakket kijken op je mobiel, tablet, laptop en PC. Altijd en overal.

Download ‘m nu!

Let op: deze app werkt niet op Windows tablets.

Of kijk 'm via jouw laptop/PC!
Je kunt ook via jouw webbrowser gebruikmaken van TV Anywhere. Het werkt via Google Chrome (versie 35+), Firefox (versie 47+), Internet Explorer (versie 11+), Microsoft Edge en Safari (versie 8+). Kijk via www.tv-anywhere.nl.

Opstart en gebruikershandleiding
Voor het installeren van de nieuwe app en gebruiken van de webversie heb je alleen je TV-klantnummer en TV-pincode nodig. Je TV-klantnummer bestaat uit tien cijfers en ontving je samen met het installatiepakket. Ben je de brief kwijt, geen paniek! Deze gegevens vind je ook in My T-Mobile Thuis of in het menu van de TV Box.

Wil je weten wat er allemaal mogelijk is met TV Anywhere, kijk dan in onze gebruikshandleiding. Ik geef je graag meteen wat tips mee voor het gebruik van de app:

 • TV Anywhere heeft maar liefst 35 zenders! Op al deze zenders kun je bijna alle programma's tot 7 dagen terugkijken. De extra thema- of premiumpakketten die je bij jouw TV-abonnement hebt besteld, kunnen enkel via de TV Box bekeken worden. Ziggo Sport, FOX Sports en Film1 hebben hun eigen TV app. Deze mag jij als T-Mobile Thuis klant ook gebruiken als je de TV zenders in jouw pakket hebt. Lees er hier alles over: Premiumzenders kijken op jouw laptop of mobiel.
 • Met een Chromecast kun je de TV Anywhere zenders via jouw tablet of mobiel streamen naar jouw TV. Ook kun je TV Anywhere via AirPlay kijken. Handig als je draadloos TV wilt kijken! Je kunt natuurlijk ook de webversie aanzetten op jouw laptop en deze via een kabel streamen naar jouw TV.


Hoe verwijder ik een apparaat?
Je kunt maximaal drie apparaten aanmelden voor TV Anywhere per abonnement van Thuis. Wil je dus een nieuw toestel aanmelden en heb je er al drie in gebruik, dan dien je er één te verwijderen. Dit doe je op het toestel zelf door bij Instellingen op 'Uitloggen' te klikken. Hierna kun je weer een nieuw toestel aanmelden.


Werkt de TV app nog niet optimaal? Dan lopen we alles even na:

 

 1. Je gebruikt de app TV Anywhere van T-Mobile.
 2. Je hebt televisie in je Thuis-pakket zitten.
 3. Je hebt 3 Mb/s of meer snelheid op je Wifi of 4G. Heb je geen of te weinig bereik, dan kan de app een foutmelding geven.
 4. Je hebt de app geïnstalleerd met je TV-klantnummer en TV-pincode van je Thuis abonnement.
 5. Je apparaat voldoet aan de vereisten van de besturing (IOS versie 9.1 of hoger of Android versie 4.4 of hoger, Windows ondersteunen we niet).
 6. Je zit niet op een VPN netwerk.
 7. Voor de zekerheid, kun je de app verwijderen en opnieuw installeren?
 8. Vervolgens wil ik je vragen om de instelling voor beeldkwaliteit aan te passen naar Auto (tik 1x op het scherm, tik op het tandwiel, scroll naar Beeldkwaliteit en check of deze op Auto staat).
 9. Als het nog steeds niet goed werkt, wil je dan testen met een andere tablet of telefoon?


Speelt het probleem ook op een andere apparaat en na alle checks nog steeds, dan horen we het graag van je!

Nieuws updates

 

icon

Beste antwoord door Hans-Juriën 10 October 2018, 22:08

Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

185 reacties

Ik zou het super vinden als ik op mijn T-Mobile thuis internet (zonder tv) abbo ook gebruik zou kunnen maken van TV Anywhere. Ik heb geen interesse in allerlei pauze optie's e.d. En de kwaliteit hoeft ook niet de hoogste te zijn. Lineaire tv kijken we toch bijna niet, netflix draait overuren. Maar zo af-en-toe wil ik wel wat "gewone" tv kunnen kijken en daarvoor zou TV anywhere perfect zijn.
Reputatie 6
Badge +6
@AapjeNootjePinda ,

Tot nu toe zijn er geen geluiden dat T-Mobile deze optie gaat aanbieden. Je kunt wel een abonnement nemen op NLziet. Daarmee kun je lineair Tv kijken naar Alle zenders van de NPO, RTL en Talpa Tv. Ook kun je reclamevrij alle programma's van NPO start RTLXL en KIJK terug kijken en sommige programma's vooruit kijken. Dit kost €7,95 p/m. Je kunt NLZiet gebruiken op Laptop, iOS, Android, Apple Tv 4, airplay, chromecast, Android Tv en Playstation 4.
@stefan.1997 Dank je voor je reactie. De optie van nlziet ken ik, maar het gaat me nou net op zenders die daar niet in zitten. Specifiek een/canvas (voor sporza 🚴🏻)... En incidenteel om discovery (al schijnt die er wel in te komen)
Reputatie 5
Badge +2
Ik kan je daar inderdaad nog niet blij mee maken @AapjeNootjePinda, sorry! De TV Anywhere app is nu volledig onderdeel van een Interactief TV abonnement en dat zal voor de komende tijd nog zo blijven. Máár wie weet, in de toekomst... Succes met het vinden van een andere optie! 😊
Wel jammer (aangezien het toch aan je privé account gelinkt is) dat je alleen maar basis zender pakket kan kijken, en NIET je extra pakketen die je toegevoegd hebt, dit is bij andere providers wel mogelijk (Ziggo enz.)

Komt hier in de toekomst nog verandering in?
Reputatie 7
Badge +8
@MoH_Terror, dat zou inderdaad een mooie toevoeging zijn. Ik verwacht niet dat dit op korte termijn gaat gebeuren maar zeker iets dat we op ons netvlies hebben!
Is het mogelijk als je iets terugkijkt via tv anywhere dit ook te streamen naar de tv via chromecast/smart view etc? dit is bij ziggo niet mogelijk en daarom wil ik overstappen. Ik snap via de info die jullie verstrekken dat het mogelijk is om iets terug te kijken via tv anywhere en dat het mogelijk is om te streamen naar de tv maar de combinatie van die twee staat nergens expliciet vermeld en aangezien dat bij ziggo niet mogelijk is wil ik zeker weten dat dat bij tmobile wel kan.

Alvast bedankt!

Groet,

Xavier
Reputatie 3
Komt de app ook naar de smart tv?

scheelt weer wat kastjes
Reputatie 7
Badge +8
Edit: @mr.xa4 We hebben het hier getest en het is mogelijk om ook de Gemist uitzenden gewoon te streamen via een Chromecast, dat gaat dus helemaal lukken! :)


@mr.xa4 Dat is een hele goede vraag! Ik moet eerlijk bekennen dat ik het antwoord op dit moment niet voor je heb maar we gaan dit testen ik kom hier snel op terug.

@Dennisk76 Op dit moment zijn we niet specifiek met Smart TV ondersteuning bezig, je kan TV Anywhere uiteraard wel gebruiken op je desktop, via Apple TV en via Chromecast ;)
@Brian, dankje voor je antwoord! Het is toevallig ook de laatste dag van de bedenktijd van mijn overstap dus laat maar lekker doorgaan 🙂
Zo, ik denk lekker van Ziggo naar T-Mobile overstappen kom ik nu er achter dat T-Mobile niet alle zenders door geeft in de app waarvoor ik nu wel ga betalen alle thema zenders kan ik dus niet zien en niet eens alle basis zenders????? Vindt ik echt niet kunnen had dit graag van te voren geweten dit staat nergens namelijk.

Nu kan ik dus boven geen tv meer kijken ga niet 3 kastjes plaatsten dit is sowieso niet mogelijk hier. Heb alles via cast lopen wil dan T-Mobile graag verzoeken alle zenders beschikbaar te stellen waar ik voor betaal of extra korting of compensatie door middel extra premium pakket kan nu dus alleen onder tv kijken.

Alle aanbieders hebben alle zenders in de app zelfs Canaldigitaal!!!

Pas dit aub zo snel mogelijk aan

Dank!!!
Reputatie 7
Badge +6
Hoi @Kevin30,

Op de zenderlijst geven we aan welke zenders in de TV app worden doorgegeven.

De uitleg in dit topic beging met:
TV Anywhere heeft maar liefst 29 zenders! Op al deze zenders kun je bijna alle programma's tot 7 dagen terugkijken. De extra thema- of premiumpakketten die je bij jouw TV-abonnement hebt besteld, kunnen enkel via de TV Box bekeken worden.


We vermelden dit dus overal. Het goede nieuws is dat we het aantal zenders in de TV app constant uitbreiden. Het is dus in de lijn der verwachting dat er nog veel gaat veranderen de komende tijd.
Ik gebruik de tv anywhere app nu een tijdje op de appletv en ik vind deze manier van tvkijken wel wat hebben! Dus als voor een tientje alleen tv anywhere vind ik prima, dan stuur ik de tvbox wel terug 😉 Maar zoals hier eerder gemeld is dit nog geen optie helaas.

Ik heb wel een toevoeging voor de doorontwikkeling van de appletv app, het zappen makkelijker maken! Bij nlziet kan je links of rechts klikken op de afstandbediening zelf. Dit heb ik liever dan het swipen (wat volgens mij verkeerd om werkt...)
Kan ik de app ook in Turkije gebruiken?
Reputatie 4
Hoi @Kevin30,

Op de zenderlijst geven we aan welke zenders in de TV app worden doorgegeven.

De uitleg in dit topic beging met:

TV Anywhere heeft maar liefst 29 zenders! Op al deze zenders kun je bijna alle programma's tot 7 dagen terugkijken. De extra thema- of premiumpakketten die je bij jouw TV-abonnement hebt besteld, kunnen enkel via de TV Box bekeken worden.
We vermelden dit dus overal. Het goede nieuws is dat we het aantal zenders in de TV app constant uitbreiden. Het is dus in de lijn der verwachting dat er nog veel gaat veranderen de komende tijd.


Beste Sander,

Niet om te zeuren, maar omdat ik het wil begrijpen: Waarom kan T-Mobile de thema pakketten niet doorgeven?

Ik heb nu (ZIGGO) 89 zenders (alle zenders incl. thema) in de Ziggo Go app, dus technisch moet het kunnen.

Ik hoor graag van je.
Volgende week komt de monteur om T-Mobile Thuis glasvezel te installeren. Inmiddels heb ik het pakket binnen en heb ik T-Mobile Anywhere kunnen instellen met de codes.
Nu gebruik ik nog Ziggo, waarbij ik het afgelopen 3/4 jaar mee heb gedaan met het testen van de nieuwe Ziggo box.
Met de Ziggo app op mijn telefoon kon ik opnemen, deze opname kon ik zowel via de box op mijn t.v. Kijken als via de app op mijn mobile device bekijken.
Gaat T-Mobile dit ook aanbieden (BTW ik bied me graag als testpersoon aan 😉)?

Met de Ziggo App kan ik op zeker 5 devices inloggen en ingelogd blijven. De T-Mobile Anywhere app kun je slechts op 3 devices tegelijk ingelogd zijn. Gaat T-Mobile Anywhere dit binnenkort ook verhogen?
Reputatie 6
Badge +2
Hey @Paola straatman,
TV Anywhere kun je binnen de gehele EU gebruiken. Jammer genoeg niet in Turkije, als je een beetje handig bent dan zou je eventueel gebruik kunnen maken van een VPN verbinding. ☺️

Hoi @Bergeend,
We breiden om de zoveel tijd ons zenderaanbod uit op TV Anywhere. Soms zijn er technische obstakels, soms gaat het over licenties waardoor niet alle zenders beschikbaar zijn.

Hey @Sunny_Ton,
Allereerst welkom bij Thuis! 😄 Op dit moment kan ik je nog niet verblijden, máár er komen dit jaar mooie veranderingen aan betreft het TV platform!😉Momenteel is het niet mogelijk om opnames via de TV anywhere App in te plannen. Ook het aantal devices blijft momenteel op 3 staan. Maar wat niet is kan altijd nog komen!
Ik kan de Android TV versie van de TV Anywhere app niet vinden in de appstore op m'n Shield TV.
Doe ik iets fout of is er een andere mogelijkheid om deze versie te downloaden?

Ik gebruik nu de Chromecast functie via m'n tablet om te kijken, maar ik zou liever het geheel direct op m'n Shield TV willen bedienen met m'n eigen afstandsbediening :)

Thnx!
Reputatie 6
Badge +2
Hey @Ekstr,

Welke Android versie staat er op jouw Shield TV? Het kan zijn dat TV Anywhere niet compatibel is met de huidige Android versie op je Shield TV.
Hey @Ekstr,

Welke Android versie staat er op jouw Shield TV? Het kan zijn dat TV Anywhere niet compatibel is met de huidige Android versie op je Shield TV.


Dit is Android 9 (Pie). Deze is +/- een week geleden uitgekomen, dus de kans dat meer Shield TV (2015 en 2017 versie) gebruikers deze versie hebben of binnenkort gaan installeren lijkt me best groot 🙂
Reputatie 6
Badge +2
Hey @Ekstr,

Android 9 is prima geschikt voor TV Anywhere app. Ik vrees dat de App simpelweg niet wordt aangeboden in de appstore van Shield TV. De enige optie die ik kan bedenken is om gebruik te maken van de webversie van TV Anywhere. 🙂
Hey @Ekstr,

Android 9 is prima geschikt voor TV Anywhere app. Ik vrees dat de App simpelweg niet wordt aangeboden in de appstore van Shield TV. De enige optie die ik kan bedenken is om gebruik te maken van de webversie van TV Anywhere. 🙂


Ah, OK :)

Ik begrijp hier uit dat de app voor Android TV (nog) niet bestaat? T-Mobile kennende ging ik er van uit dat er al een mooie app ontwikkeld was waar we gebruik van konden maken. Nog even wachten op de grote dag dat de app uit komt...

Is er bekend of de app al in ontwikkeling is, of dat we ergens feature requests voor de app achter kunnen laten? En mochten er geen plannen zijn om hier aan te beginnen: Wat is er voor nodig (hoeveel likes, retweets, shares, (wie?) lief aankijken, op de knieën smeken etc.) om dit alsnog gedaan te krijgen?

Als het mogelijk is zou ik graag mee willen testen met & feedback willen geven op de beta versies van de app. Als dit zou kunnen hoor ik het graag!

Ik weet zo gauw even niet of er al een topic over is, maar is het wellicht handig om een apart topic voor de Andoid TV versie aan te maken? Dan kunnen we gelijk zien wat het statement van T-Mobile over deze app is (wel/niet aan beginnen), en als het zover is kunnen we de ontwikkeling volgen 🙂
Reputatie 7
Badge +8
Hi @Ekstr, wat een enthousiasme! 😃 Je hebt ben ik bang gelijk, we zijn nog niet bezig met ondersteuning van de Anywhere app voor specifieke TV platformen. De app is in eerste instantie bedoeld voor gebruik náást je vaste TV. Inmiddels is er wel support voor Apple TV en desktop en mobile support hadden we al maar voor overige platformen zijn er op dit moment geen concrete plannen. Op dit moment ligt de focus ergens anders waar je hopelijk later dit jaar meer over hoort. 🤓
Reputatie 1
Ik heb geprobeerd om TN-Anywhere te installeren op mijn tablet, maar dat lukt niet; het werkt wel op mijn telefoon, dus daar zit het probleem niet.
Via de lijst van vereisten in het begin van het topic ben ik er inmiddels achter dat je Android V4.4 of hoger nodig hebt; dat opgezocht op de tablet, en het blijkt dat deze Android 4.2.1 heeft .
Is het mogelijk om die versie te upgraden, en zo ja, hoe?
Ik heb wel de goede wifi en redelijke sterkte. Het betreft een AsusTransformer TF300T

Even over de telefoon: TV-anywhere werkt daar wel op, maar op slechts 6 meter vanaf het modem, en door een muur (zonder metaal er in) valt het beeld steeds stil; pas als ik naast het modem ga staan, loopt het beeld netjes door, maar dat moet toch beter kunnen? E.e.a. is verleden week geïnstalleerd door een monteur, maar die heeft niet de mobiel gecheckt.
Overigens, ook de laptop heeft matig signaal: een puntje en één boogje, heel soms 2 boogjes.
Wie ???
Reputatie 1
Overigens, hetzelfde probleem doet zich voor op mijn laptop, waarbij bij het kijken naar een filmpje het beeld steeds stil valt.
Ik heb tijdelijk de beschikking over een straalverbinding met een glasvezelnetwerk, waarvan het modem 3 meter verder staat, en deze problemen zich niet voordoen, waaraan ik de conclusie verbind, dat het probleem ligt bij het t-mobile modem, en niet bij mijn apparatuur.
Nu maar even vragen om een monteur om dit op te lossen?