Beantwoord

T-Mobile TV (smart-tv app) - Waardeloos!


 • heeft eerste post geplaatst
 • 13 reacties

ik kan en durf wel te zeggen dat ik behoorlijk geschrokken ben van de slechte kwaliteit en matige service van T-Mobile, en dan met name T-Mobile thuis.

Allereerst vind ik de manier van afhandelen na aanschaf van een T-Mobile thuis pakket echt slecht. Je wordt beladen met e-mails, wat het eerder onoverzichtelijk maakt. Daarnaast baalde ik wel enorm dat er opeens 3 man bezig waren m'n voortuin open te halen, zonder enige aankondiging. Ze hebben snel en netjes gewerkt, maar een klein bericht hierover was wel zo fijn geweest. Gelukkig is daarna alles volgens planning en afspraken verlopen, en zijn de onderaannemers altijd vriendelijk, snel en zorgvuldig aan het werk geweest.

Nu komt dan eindelijk het gebruik! Reden voor mijn overstap van Ziggo naar T-Mobile is voor mij het voornaamste omdat de maandprijs lager is, en natuurlijk omdat T-Mobile met een mooie Smart-TV app werkt. Geen kabels, kastjes of andere gekkigheden meer! Gewoon op elke TV in huis zonder problemen TV kunnen kijken. Helaas begint daar mijn spijt voor de overstap echt te komen…

Ik kijk nu slechts een weekje tv via de app, en ervaar elke dag problemen. Echt waardeloos! De app loopt continu vast (op elke zender). Na meermaals de app te hebben verwijderd/opnieuw geinstalleerd, ‘herstart’ en TV uit/aan blijft het probleem zich voor doen. Dit neemt alle plezier in TV kijken weg, daar waar ik na 15 Jaar Ziggo nooit, maar dan ook echt NOOIT problemen heb ervaren. Ik sta dan ook op het punt weer op te zeggen en terug te gaan, dan maar meer betalen.

Ik hoop dat hier een fatsoenlijke oplossing voor te vinden is, want ik heb totaal geen zin in rompslomp en weer overstappen. Maar nog een week langer met dit waardeloze product, dat gaat me echt te ver...

icon

Beste antwoord door Lisa 22 May 2022, 17:11

Bekijk origineel

25 reacties

Reputatie 7
Badge +4

Hi @ThoTig, ik ben heel blij dat je via deze weg aan de bel trekt! Ik help je hier namelijk heel graag mee, zodat je volop van de App kan gaan genieten. Jouw feedback omtrent de aanschaf, die ga ik meenemen. Merci voor het melden!

Daarnaast dien ik graag een verzoek voor je in om een oplossing te vinden voor het vastlopen. Zou je op de onderstaande punten kunnen terugkomen? 

 • Welke tv heb je en welke afstandsbediening? 
 • Wat is het besturingssysteem van de tv? 
 • Welke versie van de Smart TV App is er geïnstalleerd? 
 • Ervaar je dit op de ene zender meer dan de ander? Zo ja, welke?
 • Op welke datum en op welk tijdstip begonnen deze problemen of op welke momenten ervaar je dit het meest? 
 • Doet het probleem zich ook voor op andere apparaten?

Weet dat ik dit zo snel mogelijk voor je wil fixen!

Hi @Lisa ,

Dank voor je reactie, en fijn dat er in ieder geval gehoor aan wordt gegeven.

Onderstaand alle gegevens die je vraagt:

 • Welke tv heb je en welke afstandsbediening? Samsung ‘The Frame’ 2020 model; QE55LS03TASXXN + Samsung One Remote BN59-01330J
 • Wat is het besturingssysteem van de tv? Tizen
 • Welke versie van de Smart TV App is er geïnstalleerd? Video MSA V600R019C10LNLD08-Samsung-20211029-0491
 • Ervaar je dit op de ene zender meer dan de ander? Zo ja, welke? Eigenlijk op alle zenders wel eens gehad, al heb ik de afgelopen tijd alleen naar RTL en Talpa zenders gekeken.
 • Op welke datum en op welk tijdstip begonnen deze problemen of op welke momenten ervaar je dit het meest? Vanaf de start van mijn TV abbonnement (12-05). Ik kijk voornamelijk in de avond TV, dus op dat moment ervaar ik het ook.
 • Doet het probleem zich ook voor op andere apparaten? In de slaapkamer gebruiken we de app ook, echter heb ik daar amper nog TV gekeken omdat er een kleine baby bij ons slaapt.

Hopelijk kun je wat met bovenstaande info, ik ontvang graag zo snel mogelijk antwoord! Nogmaals dank alvast voor je hulp.

Groetjes Thomas

Reputatie 6
Badge +2

Hi @ThoTig,

Bedankt dat je alle vragen hebt beantwoord, hier hebben wij een hoop aan!

Ik heb er een uitgebreid verhaal over getikt en doorgestuurd naar onze technische dienst. Ik acht de kans reëel dat we moeten schakelen met de ontwikkelaar waardoor het een aantal werkdagen kan duren voordat wij je meer kunnen vertellen.

Zou je nog, bij wijze van test, kunnen controleren of een internetkabel van het modem naar de TV de oplossing is? Zo te lezen heb je een erg mooie TV thuis staan en die kunnen flink wat internetsignaal opslurpen waardoor de Wifi tot haperingen kan leiden.

In ieder geval gaan wij hard werken aan een oplossing en ik hoop dat wij snel je kijkplezier naar een veel hoger niveau kunnen tillen!

Hi @Cal ,

Dank voor je reactie, en hulp! Ik ben erg benieuwd naar een reactie van de technische dienst/ontwikkelaar.

Ik zou hier best naar kunnen kijken, stond tevens al eerder op het lijstje om eens te doen. Wel is het zo dat ik voor de netheid een kabel moet trekken, iets wat ik niet zo snel heb gedaan. Ik denk dat het een kabel voor het beste resultaat voor de lange termijn zou moeten liggen, en dat kan bij ons niet ivm kleine kinderen. Ik ga kijken of ik tzt een kabel kan trekken.

Ik ben erg benieuwd naar jullie reactie!

mvg, Thomas

Reputatie 6
Badge +9

Hi @ThoTig,

We hebben direct opnieuw een terugkoppeling mogen ontvangen van de technische dienst. Daarbij willen ze graag een onderzoek starten, maar zijn ze opzoek naar enkele informatie over de haperingen die je ervaart. Ben je in de mogelijkheid om een beschrijving te geven van deze haperingen en wellicht een video te maken hiervan? Dit zal enorm helpen bij het onderzoek. We horen het graag van je! 

Hi @Boris ,

Zodra het zich weer voor doet, kan ik het filmen. Maar ik betwijfel of dat enige toegevoegde waarde heeft. De app loopt gewoon af en toe midden in een programma vast (alsof je hem op pauze zet), en soms helpt het om te zappen maar meestal moet je de app op tv herstarten.

gr, Thomas

Reputatie 6
Badge +9

Hi @ThoTig,

Ik wil graag jouw situatie kracht bij zetten, zeker omdat de technische dienst hier op had ingehaakt. Ik zet daarom graag nogmaals de situatie door wanneer er een filmpje beschikbaar is. Alvast heel erg bedankt voor de genomen moeite.

Hi @Boris ,

ik kan niet echt videos aan deze mailthread toevoegen, maar dit is wat er gister dus gebeurde (2x); Hij loopt gewoon vast, en door te zappen gaat hij weer verder. Soms krijg je de melding om de app te herstarten (helaas nog niet op film kunnen krijgen).

ik heb dus twee filmpjes van vastgelopen beeld wat na zappen weer opgelost is. Van de melding om te herstarten geen beeld helaas.

het is dus soms ook zo dat zappen ook niet helpt, en de enige oplossing lijkt de tv te herstarten/resetten.

 

Reputatie 7
Badge +20

Hallo @ThoTig 

Misschien kan je hier de filmpjes uploaden, share link en de linkjes hier plaatsen.

Dank @Waqqas ,

https://filetransfer.io/data-package/Spevptdl#link

Deze melding dus..

 

 

En, hier nog een recent filmpje..

tijdens tv kijken moet hij (wederom) herstart worden.

https://filetransfer.io/data-package/gS6fb5Tr#link

Reputatie 7
Badge +12

Goedemorgen @ThoTig, bedankt voor je filmpjes en de foto met foutmelding; hier hebben onze specialisten enorm veel aan. Ik heb direct het onderzoek heropend en voorzien van de nieuwste updates. We gaan hier spoedig werk van maken en zullen het zo snel mogelijk in de kiem smoren!

Ha Allen,

is er al een update? Ben er nu wel echt klaar mee… Ik zie een aantal opties ontstaan;

 1. Deze week komt er een oplossing voor het probleem, zodat ik eindelijk volwaardig kan genieten van m’n product.
 2. Er wordt kosteloos een alternatief geboden (Toch een ellendig kastje via een HDMI poort).
 3. We cancelen zonder enige rompslomp en kosten m’n pakket en ik ga weer terug naar m’n oude provider (waar ik nooit problemen had).

ik hoor het graag zsm!

Reputatie 7
Badge +12

Hoi @ThoTig, er is nog geen update te geven sorry. Ik zit er bovenop en houd het continu in de gaten, die toezegging geef ik je. Wat betreft de mogelijke opties: dat kan ik je nu nog niet vertellen, maar het lijkt me evident dat het aan ons is om jou de best mogelijke optie aan te bieden inderdaad; welke dat wordt, horen we zo spoedig mogelijk.

Ik jaag het voor je na en doe er alles aan!

Ha Jason,

Dank voor je hulp en antwoorden. Maar je kunt je voorstellen dat ik er gillend gek van word. Momenteel kan ik gewoon niet normaal TV kijken. Zou het helpen om voor in ieder geval de TV waar het meest gekeken wordt, toch een kaatje te gebruiken? Want dit is echt geen doen…

Reputatie 7
Badge +12

Goedemorgen @ThoTig, ik snap je 100 procent; het is op deze manier ook niet lang vol te houden. Ik heb begrepen van de techneuten dat het aangeleverde beeldmateriaal niet gedownload kan worden. De linkjes van FileTransfer kunnen niet geopend worden. Ik heb nu zelf een nieuw bestand aangemaakt met werkende link en het wordt vandaag nog opgepakt en nader onderzocht. 

Jammer genoeg hebben wij geen kaartjes, wat je echter wel zou kunnen doen (indien je een smart tv hebt), is om T-Mobile TV als app te downloaden en dan via die wijze op de tv alle zenders te bekijken. Dan heb je dezelfde kijkervaring, alleen gaat het via de smart app. Wat ook mogelijk is, is om via een smartphone, tablet of laptop naar de tv te casten - kun je daar wat mee totdat het opgelost is?

Ha @Jason ,

kleine miscommunicatie! Ik bedoelde kastje.. ik maak nu alleen maar gebruik van de apps op m’n tv’s, en die lopen juist vast.

gr, Thomas

Reputatie 7
Badge +12

@ThoTig Zo dan, ik lees er ook lekker omheen - niet de bedoeling, uiteraard ben ik ervan op de hoogte dat je gebruikmaakt van de app, domme opmerking van mijn kant. Duidelijk toe aan een extra kopje thee! 

Zullen we afspreken dat we het nog heel even aankijken met het onderzoek van de specialisten? Als ik nu een losse TV Box voor je bestel en aanlever, kan dat het onderzoek systeemtechnisch in de war schoppen en dat durf ik nog niet aan. Ik zal informeren in hoeverre dit straks (z.s.m.) mogelijk is en dan laat ik het je weten.

Kamille, word je rustig van…

Is goed, ik wacht “geduldig” af!

Reputatie 7
Badge +12

Goedemorgen @ThoTig, we hebben een antwoord van de technische support desk. Het probleem met de foutmelding is uitvoerig onderzocht en de volgende conclusie is hierop getrokken:

De foutmelding die de klant krijgt komt van een sessie timeout. 
Dit komt door het volgende : na het openen van de app, switch je naar andere apps. Na
andere apps gebruikt te hebben, en weer terug te switchen naar onze app, ontstaat deze foutmelding.

Je kunt het beste de app volledig afsluiten na gebruik, niet opeens switchen van onze app naar een andere. Als je tussendoor terug switcht zonder dat de app correct is afgesloten krijg je deze fout(en). 

Hopelijk kom je hiermee een stap verder; op de bovenstaande wijze kun je in ieder geval de foutmelding voorkomen!
 

Ha @Jason ,

dank voor je reactie. Ik ken dit probleem van andere apps, die sluit ik netjes af. Er is alleen niet echt een mogelijkheid om de t-mobile app af te sluiten (of ik zie het gewoon niet).

neemt niet weg dat het grote probleem er nog steeds zo nu en dan is, nl dat hij vanuit het niets vastloopt. Soms reset-baar, soms moet de hele tv opnieuw gestart worden. Is hier al naar gekeken?

Reputatie 6
Badge +9

Hi @ThoTig ,

Dank voor je snelle terugkoppeling. Op dit moment loopt er een onderzoek over de vastlopende app bij onze tv specialisten. Het signaal wordt herkend en we zijn druk bezig met de juiste oplossing. Excuses voor het ongemak! 

Reputatie 7
Badge +10

@ThoTig hoe is jou tv verbonden met het internet?

Via een utp kabel naar de Zyxel of via wifi ?

Ha @Hidden.nld ,

via wifi. Ik wil ooit nog wel een kabel leggen, maar dit kost me op het moment iets te veel moeite (pasgeboren baby en peuter in huis).

Reageer