Beantwoord

TV Anywhere op Smart TV

 • 9 October 2018
 • 31 reacties
 • 8124 Bekeken

Weet iemand of er binnenkort een app komt van TV anywhere voor de Samsung Smart TV? Het is handiger als dit direct kan ipv via een AppleTV of Chromecast
icon

Beste antwoord door Brian 12 October 2018, 15:04

Bekijk origineel

31 reacties

Reputatie 7
Badge +8
Hi Geert, op dit moment is er nog niets bekend over ondersteuning voor de Samsung Smart TV maar we hebben deze week wel de desktop versie gelanceerd! In dit topic vind je meer informatie. Veel kijkplezier! 🙂
Reputatie 7
Badge +6
Hoi @Geert18,

Tof dat je live TV op je TV wilt kijken. Ik begrijp dat je een TV abonnement van Thuis hebt? In dat geval is de beste manier om een TV Box op je TV aan te sluiten. Op die manier beschik je over ons totale aanbod TV zenders met de allerbeste kwaliteit. De TV app is gericht op kleinere, mobiele schermen. Voor € 5,- per maand heb je al een TV Box van ons! Laat je het mij weten als ik iets voor je kan betekenen?
Reputatie 1
Is er toevallig een app dat werkt op Android tv OS? Net anders dan Android en de Android app werkt maar half op mijn Android tv. Beeld is niet op landschap en ik krijg een kromme nek😂
Reputatie 6
Badge +2
Hey @LeXuZ die kromme nek lijkt me geen pretje, hopelijk heb je een Fysio in je zorgpakket?😁Vooralsnog bieden we alleen een TV Anywhere versie voor iOS en de reguliere Android. In het topic dat Brian aankaart, zie je de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen van TV Anywhere.
Reputatie 1
Hellas geen fysio. Jammer dat Android tv OS niet ondersteund wordt. Misschien in de toekomst?
Reputatie 1
Als de app via de instellingen de optie had om de scherm te draaien was de probleem opgelost, dat zou niet zo veel werk zijn toch?
Reputatie 3
Ik heb de Canal Digitaal app 30 dagen getest op mijn LG smart tv en het is toch wel handig dat je geen decoder meer nodig hebt en kunt zappen met je eigen tv afstandsbeding. Begin gemist werkt ook gewoon via de app. Geen toekomstplannen voor een smart tv app T-Mobile?
Reputatie 7
Badge +8
@LeXuZ Je zou de app eventueel wel via een Chromecast op je TV kunnen draaien als 'workaround'

@WhySoSerious Op dit moment geen concrete informatie of plannen bekend maar wie weet! 😉
Reputatie 1

Nog niets voor Android tv? @Brian Chromecast heb ik ook op mijn receiver en zelfs op de tv zelf ( ingebouwde software). Het zou wel veel mooier zijn met integratie van de T-Mobile app op  de Android TV platform.

Reputatie 6
Badge +2

Hey @LeXuZ,

Er staan veel mooie dingen aan te komen betreft ons TV platform. :relaxed: Jammer genoeg kan ik je niet verblijden met nieuws over een nieuwe App voor Android TV. Dit staat vooralsnog niet op de planning.

Reputatie 1

Ohh do tell I won't ring the bell😂😅. 

I vind de kastje voor de tv niet meer van deze tijd. 

Reputatie 3

Dat losse kastje van T-Mobile vind ik idd ook niet meer van deze tijd (nog los van de beroerde software die er opstaat). Ik probeer het gebruik van het kastje zoveel mogelijk te mijden.

Een app zou idd een betere oplossing zijn. En anders op zijn minst ondersteuning van HDMI-CEC zodat je met de televisie afstandsbediening gewoon de tv kunt bedienen en kan zappen..

Ik kan aanloggen via de samsung smart tv browser(versie 2.0.4.0420184) TizenBrowser) op de website tv anywhere . Krijg ook gedeeltelijk info zien, ook heel even tv beeld. Maar als ik een zender kies krijg ik foutmelding:”fout tijdens afspelen van de video”. 

Iemand een oplossing hiervoor. Streamen vanaf mijn iphone via google chromecast is geen optie. Een voetbalwedstrijd is niet om aan te zien. Het beeld hakkelt en geluid is slecht.  Ik heb nu mijn laptop aan een hdmi kabel An mijn tv verbonden. Maar met se smart tv browser zou het toch moeten werken?  Mischien een appje voor de samsung tv ontwikkelen die tv anywhere kan tonen....

Hi Geert, op dit moment is er nog niets bekend over ondersteuning voor de Samsung Smart TV maar we hebben deze week wel de desktop versie gelanceerd! In dit topic vind je meer informatie. Veel kijkplezier! 🙂

Sinds kort is op “mijn” LG TV een app beschikbaar voor de KPN iTV. Dat betekent dat als je een KPN abo hebt, je zonder media boxen TV kan kijken (Mits op het juiste netwerk). 

Voor mij zou dit een ideale situatie zijn als dit ook met T-Mobile Thuis zou kunnen.

 1. Geen extra hardware staan
 2. Alles bedienen vanaf de TV, ipv gekunstelde afstandsbedieningen die net niet helemaal doen wat het moet. (Via de LG AB kan ik kastje bedienen, maar iets simpels als stoppen met vooruit spoelen dmv een fysieke knop,…..mijn nog niet gelukt)
 3. Werking is synchroon aan alle andere omgevingen op de TV (Netflix, Disney+, Youtube, etc)
 4. Geen aparte aansluitingen (Nu een UTP kabel of wifi connectie naar de TV en een naar de T-Mobile set-top box)
 5. De TV hangt aan de muur, nu moet daar altijd nog een HDMI kabel van kastje naar de muur zijn

Voor T-Mobile kan dit ook genoeg voordelen geven

 1. Hardware hoeft niet perse uitgeleverd te worden
 2. De bestaande code-base van TV Anywhere kan gebruikt worden, waardoor nieuwe functionaliteiten sneller en gecontroleerder uitgerold kunnen worden
 3. Nieuwe functionaliteit wordt niet beperkt door de verschillende versies van de hardware
 4. Dit vangt het gemis aan CI+ modules op
 5. Met de nieuwe (toekomstige) cloud storage, zijn er geen harddisks meer nodig

Kortom, een Smart TV app voor Samsung en LG zou heel veel klanten kunnen helpen. (Sony en Philips maken in hun nieuwere modellen volgens mij gebruik van Android, dus daar zou/zal het al helemaal geen probleem zijn)

Nog een toevoeging. Via de webbrowser op de tv kan ik wel naar tv anywhere. Deze kan ik ook via een shortcut benaderen, maar de gebruikte video codec wordt niet ondersteund. 

Exacte variant weet ik niet, maar als YouTube, Netflix en Disney beschermde streams kunnen tonen, moet T-mobile dat zeker ook kunnen met een ondersteunde codec

Reputatie 6
Badge +2

Hey @peebeenl,

Dat zijn zeker mooie tips, dank! Achter de schermen werken onze techneuten continue aan verbeteringen op ons TV platform. Met alle verbeteringen proberen we het gebruiksgemak te vergroten. Binnenkort zitten er grote veranderingen aan te komen betreft ons TV platform. Voorlopig blijft TV kijken alleen mogelijk middels een TV Box of TV Anywhere. Op korte termijn zie ik daar nog geen veranderingen in komen. Houd onze Community de komende tijd in de gaten voor alle nieuwtjes. :relaxed:

Chromecast werkt ideaal

 

Moderator edit: username aangepast. Geen privégegevens openbaar maken alsjeblieft (06-nummer)! 😉

Reputatie 7
Badge +7

Hey allemaal! We hebben het topic m.b.t. de test voor het vernieuwde TV Anywhere online gezet. Meld je nu aan: Vernieuwde TV Anywhere! 😁 

Houd jij van gadgets, ben je gek op alles wat te maken heeft met TV en weet jij hoe het beter kan? Dan zijn we op zoek naar jou! We zoeken namelijk testers voor de vernieuwde TV Anywhere app. We hebben slechts ruimte voor 200 testers dus wees er snel bij! 😎👍

Ter verduidelijking: het gaat om de app op mobiel of tablet, niet op smart TV's of laptops.

Reputatie 6
Badge +6

Op LG WebOS werkt het inloggen via www.tv-anywhere.nl gewoon.  Je kunt zelfs zappen met de pijltjes toetsen! De beeld kwaliteit is prima!

Beste,

 

wie heeft tips of advies om de tv anywhere te installeren op Xiaomi Mi TV Stick - Smart Tv - 1GB Ram en 8GB Opslag - bluetooth 4.2 - 5G Wifi - Android 9.0 - Display Dongle 2K HDR - Netflix - Google Assistant - Youtube - Google Play Store - Spotify

 

ik kan namelijk de app  niet vinden graag jullie hulp of het wel mogelijk is ?

 

alvast dank.

Reputatie 5
Badge +3

Hi @splurge voor nu is het nog niet mogelijk om de app op de Smart TV te installeren. Wat je wel kan doen is de TV Anywhere app vanaf een mobiel/tablet streamen naar jouw TV. Dit kan je doen met behulp van bijvoorbeeld een Google Chromecast of Airplay.

Hi @splurge voor nu is het nog niet mogelijk om de app op de Smart TV te installeren. Wat je wel kan doen is de TV Anywhere app vanaf een mobiel/tablet streamen naar jouw TV. Dit kan je doen met behulp van bijvoorbeeld een Google Chromecast of Airplay.

Hartelijk dank voor je reactie.

Nu heb ik toch nog 2 vragen.

De TV Anywhere app  staat inderdaad al op mijn mobiel en via chromecast doe ik deze casten alleen dit is niet wat ik in gedachten had en betekent dat ik telkens met mobiel de TV Anywhere app  moet beheren oftewel mobiel moet altijd bij de hand zijn. Ik was verondersteld dat deze app TV Anywhere app ook op een chromecast  of een andere apparaat geinstalleerd kon worden en gelijk bediend kan worden zonder mobiel telefoon.

 

Weet jij of er een apparaat is waar ik deze wel de TV Anywhere app kan installeren? ik zie namelijk dat het wel mogelijk moet zijn...

Reputatie 7
Badge +13

De tv anywhere app is bedoeld voor een smartphone, tablet, Chromecast,laptop en Apple TV. 

Misschien is dus een Apple Tv kastje wat voor je.

De tv anywhere app is bedoeld voor een smartphone, tablet, Chromecast,laptop en Apple TV. 

Misschien is dus een Apple Tv kastje wat voor je.

Beste Eric,

 

Even een vraag voor alle duidelijkheid, indien ik nu een dure apple tv kastje aanschaf kan ik de app TV Anywhere van T-mobile installeren en opstarten vanuit de apple tv kastje en ook bedienen, toch ?…Ik wil namelijk zeker weten, aangezien ik nu de chromecast nieuw heb gekocht bij bol.com en helaas niet kan installeren de TV Anywhere 

 

Reputatie 7
Badge +13

Beste @splurge . Ik hoop dat je de chromecast nog kan terugsturen naar bol.com. Die hebben een 30 dagen terugstuur garantie!

Alle informatie over TV anywhere vind je op deze pagina.

Over Apple TV is er zelfs een aparte pagina met gedetaileerde uitleg over de bediening ervan.

 

Reageer