Beantwoord

tv gids

  • 23 September 2022
  • 3 reacties
  • 22 Bekeken

Reputatie 2

Ik heb geprobeerd een programma terug te kijken op de tv, maar je kunt niet op die vierkantjes klikken.

Dat werkt dus niet via de tv gids, je kan niet drukken op uit zending gemist , je kunt via een omweg daar wel komen, via gisteren en dan uitzending gemist, dan lukt dat wel, erg omslachtig allemaal.

De amino is gewoon een waardeloos geval met slechte software, kan iemand bij t-mobile daar iets mee doen aub, want dit is voor leken al helemaal onduidelijk dan.

icon

Beste antwoord door Lisa 23 September 2022, 15:09

Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 7
Badge +4

Hi @k.eenschoten, heel goed dat je dit aangeeft! Je hoort zonder problemen programma's terug te kijken, dus ik ga je hier graag bij helpen. Zou je kunnen aangeven of je dezelfde stappen als de website aanhoudt: https://www.t-mobile.nl/klantenservice/thuis/tv/gebruiken/terug-kijken? Ik hoor graag van je of het wel lukt als je deze pagina erbij houdt. Mocht het hierna toch nog niet lukken, dan ga ik één van onze tv-specialisten aan de mouw trekken om met mij mee te kijken. 

Reputatie 2

Hi, Lisa, ik heb jouw al eerder gemeld dat dit niet werkt op mijn tv, ik krijg geen rode omrande programma, dus ik moet dan tellen bovenin om te gokken dat ik op de juiste kom….

Die amino software is niet goed…. sry

 

gr. k.eenschoten.

Reputatie 2

Beste lisa,

 

wij hebben nog steeds het probleem met de Amino, wij hebben al diverse keren de Amino gereset, en steckers erin en uit, dus dit zijn niet de goede antwoorden die jullie geven, het probleem blijft dat de Amino met switchen naar andere programma's fout codes geeft, en het beeld op zwart gaat dan.

 

geef eens antwoord terug op de foutcode de we vaak krijgen 13306 er is een fout opgetreden….

s.v.p. goed antwoord terug geven….

 

M.v.g.

K.Eenschoten.

Reageer