Kerstcadeautje

Twee gratis familiefilms die je niet mag missen

  • 8 December 2021
  • 0 reacties
  • 13596 Bekeken
Twee gratis familiefilms die je niet mag missen
Reputatie 7
Badge +8

Nu het wat kouder wordt en sneller donker is, hoe heerlijk is het dan om een gezellige, maar ook spannende familefilm te kijken onder een warm dekentje? We got you!:grinning:

 

We hebben dan ook een vroeg kerstcadeautje voor je klaar staan: twee gratis leuke familiefilms. Ze staan vanaf volgende week vrijdag het hele weekend voor je klaar in de Videoshop (17 t/m 19 dec). Kruip dus lekker met elkaar op de bank, vergeet niet iets lekkers mee te nemen en geniet samen van deze opwarmers voor de feestdagen!:heart:

 

Deze films kan je gratis kijken: 

De Piraten van Hiernaast

In De Piraten van Hiernaast wordt een saai kustplaatsje opgeschrikt door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. De elfjarige Michiel sluit vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt. Samen met hun buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee.

 

 

 

De Expeditie van de familie Vos

In De Expeditie van de familie Vos ontdekt de elfjarige Teun dat zijn opa een laatste speurtocht voor hem heeft uitgezet in de Efteling. Teun komt erachter dat het gaat om opa's zeer kostbare sprookjesboek. Maar Teun en Ada blijken niet de enigen die op het boek uit zijn; een mysterieus figuur zit hen dwars waar hij maar kan. Gaat het ze lukken om het boek op tijd terug te vinden en zo ook de familie Vos bij elkaar te houden?

 

 

 

Zo bekijk je deze films

  1. Ga in het menu naar ‘On Demand’
  2. Klik op ‘Videoshop’
  3. Selecteer in de Videoshop de categorie ‘Films’
  4. Kies één van de bovenstaande films in het genre ‘Gratis’
  5. Film uitgezocht? Bevestig je keuze door ‘Huur € 0,00’ te kiezen
  6. Voer je TV-pincode in. Deze kun je vinden in My T-Mobile Thuis

 

Mochten de films bij jou nog niet gratis staan in de Videoshop? Reset dan eerst de TV Box door deze voor 30 seconden van de stroom te halen. 

 

Laat ons weten welke jij gekeken hebt en wat je hiervan vond (geen spoilers please:wink:)!


0 reacties

Geen reactie

Reageer