Beantwoord

verbindingsproblemen regio haaglanden

  • 2 March 2021
  • 1 reactie
  • 31 Bekeken

Ik ervaar dezer dagen flink wat storingen op de interactieve tv, wifi werkt daarentegen naar behoren. Zodra ik het modem en mediaconverter reset is alles tijdelijk weer in orde. Ook de entone al meerdere malen gereset. Wat kan het zijn? Het was van de 1 op andere dag. 

Groet, 

Paul Mulder

icon

Beste antwoord door Jason van Odido 5 March 2021, 09:10

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +16

Hoi @Paul121, we hebben een aantal dagen achter elkaar last gehad van algemene verbindingsissues waarbij zowel Internet als TV het slachtoffer werden. Sorry voor het ongemak en dat het zo kort op elkaar gebeurde! We hebben inmiddels de oplossing gevonden en de resets zijn inderdaad de reddende engel geweest - nadat we een aantal netwerkwijzigingen hebben toegepast. 

Mocht je er in de toekomst nog eens last van hebben, houd dan ons speciale topic in de gaten: Zijn er verbindingsproblemen bij Thuis? We updaten dit topic elke dag en bij een algemeen issue zullen we ieder uur proberen updates te plaatsen zodat je volledig op de hoogte bent van de stand van zaken en van eventuele oplossingen. Bedankt voor je geduld en een schitterend weekend toegewenst!

Reageer