Beantwoord

Data Roaming instellen op je Mi-Fi router

  • 22 juli 2016
  • 5 reacties
  • 3682 Bekeken

Hoe kan ik met mijn Mi-Fi router internetten in het buitenland?
icon

Beste antwoord door TomV 22 juli 2016, 13:19

Als je niet kan internetten in het buitenland en je MiFi router vraagt om de Roaming instellingen na te controleren volg dan de onderstaande stappen.1 ► Ga in de modem pagina naar 'Settings'en voer je admin password in (deze staat op de sticker in de behuizing van je MiFi router onder de batterij).2 ► Kies nu in de linker kolom voor 'Dial Up' en dan voor 'Mobile Connection'.3 ► Je ziet nu in het midden van je scherm de opties die je kan aanpassen in het menu 'Mobile Connection'. Zoals geïllustreerd in de onderstaande afbeelding:4 ► Zet hier bij 'Data roaming' het selectie bolletje op 'enable' als je toestemming wilt geven aan de Mi-Fi router om te mogen verbinden met buitenlandse providers.Je kan nu internetten in het buitenland.
Bekijk origineel

5 reacties

Als je niet kan internetten in het buitenland en je MiFi router vraagt om de Roaming instellingen na te controleren volg dan de onderstaande stappen.

1 ► Ga in de modem pagina naar 'Settings'en voer je admin password in (deze staat op de sticker in de behuizing van je MiFi router onder de batterij).

2 ► Kies nu in de linker kolom voor 'Dial Up' en dan voor 'Mobile Connection'.

3 ► Je ziet nu in het midden van je scherm de opties die je kan aanpassen in het menu 'Mobile Connection'. Zoals geïllustreerd in de onderstaande afbeelding:4 ► Zet hier bij 'Data roaming' het selectie bolletje op 'enable' als je toestemming wilt geven aan de Mi-Fi router om te mogen verbinden met buitenlandse providers.

Je kan nu internetten in het buitenland.

De inhoud van mijn ‘Mobile Connection’ pagina ziet er iets anders uit. In ieder geval zonder Data roaming switch. Hoe kan ik dit ‘updaten'?

John

Reputatie 7
Badge +20

Hi @johnvanleeuwen 

Van welk mifi router maak jij momenteel gebruik? De informatie in dit topic is bedoeld voor de E5577. Ik hoor graag van je zodat ik je verder kan helpen.

Ik gebruik een Huawei 5589.

John

Reputatie 7
Badge +20

Hi @johnvanleeuwen 

Kun je mij een privébericht sturen met het 097 nummer dat is gekoppeld aan dat abonnement, naam, geboortedatum, volledige adres en laatste 4 cijfers van de IBAN? En graag ook het nummer waarop je bereikbaar bent, dan kunnen onze specialisten je verder helpen. 

ik zie je bericht graag tegemoet!

Reageer