Beantwoord

De software updaten van je Samsung Galaxy S2

  • 8 oktober 2015
  • 1 reactie
  • 1521 Bekeken

Reputatie 4
Badge +17
  • Oud-medewerker
  • 2074 reacties
Hoe update ik de software van mijn Samsung Galaxy S2 (Android 4.x)?
icon

Beste antwoord door Sam- 8 oktober 2015, 13:44

Om direct gebruik te maken van alle nieuwe functionaliteiten en optimaal gebruik te maken van je telefoon kan je jouw software updaten. In veel gevallen worden software problemen opgelost door middel van een software update. Het is dus verstandig om je telefoon altijd up-to-date te houden.Let op! Het downloaden van een software update kan veel MB's kosten. Wij adviseren daarom om, indien mogelijk, verbinding te maken met een Wi-Fi netwerk. Daarnaast adviseren we ook om de telefoon aan een oplader te hangen tijdens de update.1 ► Op je startscherm kies je voor Applicaties2 ► Kies Instellingen3 ► Scroll naar beneden en kies Over het toestel4 ► Kies Software update5 ► Kies bijwerken6 ► Lees de voorwaarden en vink het vakje onder Privacybeleid aan als je hiermee akkoord gaat7 ► Controleer of Nederland als land is geselecteerd8 ► Klik op OkAls je al gebruikt maakt van de nieuwste software versie voor dit toestel dan krijg je te zien: Geen update beschikbaar. Mocht je nog geen gebruik maken van de nieuwste softwareversie dan start je telefoon automatisch met het downloaden en installeren van de software.
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

1 reactie

Reputatie 4
Badge +17
Om direct gebruik te maken van alle nieuwe functionaliteiten en optimaal gebruik te maken van je telefoon kan je jouw software updaten. In veel gevallen worden software problemen opgelost door middel van een software update. Het is dus verstandig om je telefoon altijd up-to-date te houden.

Let op! Het downloaden van een software update kan veel MB's kosten. Wij adviseren daarom om, indien mogelijk, verbinding te maken met een Wi-Fi netwerk. Daarnaast adviseren we ook om de telefoon aan een oplader te hangen tijdens de update.

1 ► Op je startscherm kies je voor Applicaties

2 ► Kies Instellingen

3 ► Scroll naar beneden en kies Over het toestel

4 ► Kies Software update

5 ► Kies bijwerken

6 ► Lees de voorwaarden en vink het vakje onder Privacybeleid aan als je hiermee akkoord gaat

7 ► Controleer of Nederland als land is geselecteerd

8 ► Klik op Ok

Als je al gebruikt maakt van de nieuwste software versie voor dit toestel dan krijg je te zien: Geen update beschikbaar. Mocht je nog geen gebruik maken van de nieuwste softwareversie dan start je telefoon automatisch met het downloaden en installeren van de software.