Beantwoord

Een back-up maken of terugzetten van de gegevens op je iPhone 4(s)

  • 3 maart 2015
  • 1 reactie
  • 3769 Bekeken

Reputatie 4
Badge +17
  • Oud-medewerker
  • 2074 reacties
Hoe maak je een back-up van de gegevens op je iPhone 4 en hoe plaats je een eerder gemaakte back-up weer terug?
icon

Beste antwoord door Sam- 3 maart 2015, 15:33

Het is verstandig om regelmatig je een volledige back-up te maken van al je gegevens. Hiermee voorkom je dat je bij het verliezen van je iPhone of bij een defect je al je gegevens kwijt bent. Een back-up kan je later namelijk ook op een ander toestel terugzetten.Om een back-up te maken van je gegevens moet je eerst iTunes op je computer of laptop hebben geïnstalleerd.1 ► Zorg dat je iPhone 4 met een usb kabel verbonden is aan je computer2 ► Klik op de linkerkant van de pagina op de naam van je iPhone 43 ► Kies Reservekopie maken.Om een back-up terug te zetten volg je de bovenstaande stappen en kies je voor 'Reservekopie terugzetten' in plaats van 'Reservekopie maken'.Na het volgen van de bovenstaande stappen zal je iPhone beginnen met het maken of terugzetten van een back-up. Op de computer en op je iPhone 4 wordt automatisch weergegeven wanneer het proces is afgerond.
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

1 reactie

Reputatie 4
Badge +17
Het is verstandig om regelmatig je een volledige back-up te maken van al je gegevens. Hiermee voorkom je dat je bij het verliezen van je iPhone of bij een defect je al je gegevens kwijt bent. Een back-up kan je later namelijk ook op een ander toestel terugzetten.

Om een back-up te maken van je gegevens moet je eerst iTunes op je computer of laptop hebben geïnstalleerd.

1 ► Zorg dat je iPhone 4 met een usb kabel verbonden is aan je computer

2 ► Klik op de linkerkant van de pagina op de naam van je iPhone 4

3 ► Kies Reservekopie maken.

Om een back-up terug te zetten volg je de bovenstaande stappen en kies je voor 'Reservekopie terugzetten' in plaats van 'Reservekopie maken'.

Na het volgen van de bovenstaande stappen zal je iPhone beginnen met het maken of terugzetten van een back-up. Op de computer en op je iPhone 4 wordt automatisch weergegeven wanneer het proces is afgerond.