Beantwoord

Een back-up maken of terugzetten van de gegevens op je iPhone 6

  • 8 juni 2015
  • 1 reactie
  • 6925 Bekeken

Reputatie 4
Badge +17
  • Oud-medewerker
  • 2074 reacties
Hoe maak je een back-up van de gegevens op je iPhone 6 en hoe plaats je een eerder gemaakte back-up weer terug?
icon

Beste antwoord door Sam- 8 juni 2015, 15:33

Het is verstandig om regelmatig een volledige back-up te maken van al je gegevens. Hiermee voorkom je dat je bij het verliezen van je iPhone of bij een defect je al je gegevens kwijt bent. Een back-up kan je later namelijk ook op een ander toestel terugzetten.Om een back-up te maken van je gegevens moet je eerst iTunes op je computer of laptop hebben geïnstalleerd.1 ►Zorg dat je iPhone 6 met een usb kabel verbonden is aan je computer2 ► Klik op de linkerkant van de pagina op de naam van je iPhone 63 ► Kies Reservekopie maken.Om een back-up terug te zetten volg je de bovenstaande stappen en kies je voor 'Reservekopie terugzetten' in plaats van 'Reservekopie maken'.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 4
Badge +17
Het is verstandig om regelmatig een volledige back-up te maken van al je gegevens. Hiermee voorkom je dat je bij het verliezen van je iPhone of bij een defect je al je gegevens kwijt bent. Een back-up kan je later namelijk ook op een ander toestel terugzetten.

Om een back-up te maken van je gegevens moet je eerst iTunes op je computer of laptop hebben geïnstalleerd.

1 ►Zorg dat je iPhone 6 met een usb kabel verbonden is aan je computer

2 ► Klik op de linkerkant van de pagina op de naam van je iPhone 6

3 ► Kies Reservekopie maken.

Om een back-up terug te zetten volg je de bovenstaande stappen en kies je voor 'Reservekopie terugzetten' in plaats van 'Reservekopie maken'.

Reageer