Beantwoord

Een back-up maken of terugzetten van de gegevens op je Sony Xperia Z3

  • 24 maart 2015
  • 1 reactie
  • 4101 Bekeken

Reputatie 7
Badge +20
  • T-Mobile Moderator
  • 9530 reacties
Hoe kan ik een back-up maken of mijn gegevens terugzetten op mijn Sony Xperia Z3?
icon

Beste antwoord door David 24 maart 2015, 14:55

Het is verstandig om regelmatig een volledige back-up te maken van al je gegevens. Hiermee voorkom je dat je bij het verliezen van je Sony Xperia of bij een defect je al je gegevens kwijt bent. Een back-up kan je later namelijk ook op een ander toestel terugzetten.1 ► Zorg ervoor dat de benodigde software geinstalleerd is. Voor de PC is dit 'PC Companion' en voor de Mac 'Sony Bridge for Mac'.2 ► Verbind het apparaat met de computer via een USB-kabel en open 'PC Companion' of 'Sony Bridge for Mac' op de computer3 ► Klik op 'Starten' om de applicatie 'Backup & Restore' te starten.4 ► Tik op 'Back-up maken' en volg de instructies om een back-up van de gegevens te maken.Als je gegevens wilt terugzetten, dan tik je bij stap 4 op het back-upbestand en klik je op 'Herstellen'. Volg hierna de instructies om de gegevens terug in het toestel te zetten.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Het is verstandig om regelmatig een volledige back-up te maken van al je gegevens. Hiermee voorkom je dat je bij het verliezen van je Sony Xperia of bij een defect je al je gegevens kwijt bent. Een back-up kan je later namelijk ook op een ander toestel terugzetten.

1 ► Zorg ervoor dat de benodigde software geinstalleerd is. Voor de PC is dit 'PC Companion' en voor de Mac 'Sony Bridge for Mac'.

2 ► Verbind het apparaat met de computer via een USB-kabel en open 'PC Companion' of 'Sony Bridge for Mac' op de computer

3 ► Klik op 'Starten' om de applicatie 'Backup & Restore' te starten.

4 ► Tik op 'Back-up maken' en volg de instructies om een back-up van de gegevens te maken.

Als je gegevens wilt terugzetten, dan tik je bij stap 4 op het back-upbestand en klik je op 'Herstellen'. Volg hierna de instructies om de gegevens terug in het toestel te zetten.

Reageer