Beantwoord

Een back-up maken of terugzetten van de gegevens op mijn Sony Xperia Z1

  • 16 maart 2015
  • 1 reactie
  • 786 Bekeken

Hoe kan ik een back-up maken van de gegevens op mijn Sony Xperia Z1? En hoe kan ik ze weer terugzetten?
icon

Beste antwoord door Daniel_H 16 maart 2015, 15:17

Het is verstandig regelmatig een back-up te maken van je gegevens. Hiermee voorkom je dat je bij het verliezen van je toestel of bij een defect je al je gegevens kwijt bent. Je hebt wel een Google-account nodig om contactgegevens, foto's, muziek en andere gegevens uit te wisselen met de Sony Xperia Z1. Dit Google-account dien je eerst aan de Xperia Z1 te koppelen.Ga naar het Startscherm ►Menu-symbool ►Instellingen

Scroll naar beneden ► Account toevoegen ► GoogleAls je een Google-account bezit, kies Bestaand, log in met je inloggegevens en volg de verdere instructies op het scherm.

Als je geen Google-account bezit, kies Nieuw en ga verder met de volgende stap.Kies Voornaam ► voer je voornaam in ►Achternaam ► voer je achternaam in ►Rechter pijl-symbool ► E-mail ► voer een gebruikersnaam in ► Rechter pijl-symboolDe informatie wordt geverifieerd. Als de gebruikersnaam al in gebruik is, voer een andere gebruikersnaam in en kies 'Opnieuw proberen'.Kies Wachtwoord ► voer een wachtwoord in ► Typ het wachtwoord opnieuw en voer nogmaals het wachtwoord in ► Rechter pijl-symbool ► Selecteer een beveiligingsvraag ► Kies een optie ► Antwoord en voer een antwoord in ► Herstel-e-mailadres en voer een alternatief e-mailadres in ► Rechter pijl-symboolKies een optie, in dit geval Niet nu ► Indien gewenst, vink één of meerdere opties uit ► Lees de voorwaarden ► Rechter pijl-symbool ► Selecteer het tekstveld en voer de weergegeven tekens in ► Rechter pijl-symbool ► De informatie wordt geverifieerd.Kies Accepteren ► Zie je dit niet? Ga dan door ► Kies een optie, in dit geval Niet nu ► Indien gewenst, vink Een back-up van deze telefoon blijven maken in mijn Google-account uit ► Rechter pijl-symbool ► De gegevens zijn gesynchroniseerd met het Google-account ► Keer terug naar het Startscherm.Het Google-account is nu gekoppeld en ingesteld voor gebruik met de Xperia Z1. De gegevens van je Google-account worden automatisch gesynchroniseerd met de Xperia Z1.
Bekijk origineel

1 reactie

Het is verstandig regelmatig een back-up te maken van je gegevens. Hiermee voorkom je dat je bij het verliezen van je toestel of bij een defect je al je gegevens kwijt bent. Je hebt wel een Google-account nodig om contactgegevens, foto's, muziek en andere gegevens uit te wisselen met de Sony Xperia Z1. Dit Google-account dien je eerst aan de Xperia Z1 te koppelen.

Ga naar het Startscherm ►Menu-symbool ►Instellingen
Scroll naar beneden ► Account toevoegen ► Google

Als je een Google-account bezit, kies Bestaand, log in met je inloggegevens en volg de verdere instructies op het scherm.
Als je geen Google-account bezit, kies Nieuw en ga verder met de volgende stap.

Kies Voornaam ► voer je voornaam in ►Achternaam ► voer je achternaam in ►Rechter pijl-symbool ► E-mail ► voer een gebruikersnaam in ► Rechter pijl-symbool

De informatie wordt geverifieerd. Als de gebruikersnaam al in gebruik is, voer een andere gebruikersnaam in en kies 'Opnieuw proberen'.

Kies Wachtwoord ► voer een wachtwoord in ► Typ het wachtwoord opnieuw en voer nogmaals het wachtwoord in ► Rechter pijl-symbool ► Selecteer een beveiligingsvraag ► Kies een optie ► Antwoord en voer een antwoord in ► Herstel-e-mailadres en voer een alternatief e-mailadres in ► Rechter pijl-symbool

Kies een optie, in dit geval Niet nu ► Indien gewenst, vink één of meerdere opties uit ► Lees de voorwaarden ► Rechter pijl-symbool ► Selecteer het tekstveld en voer de weergegeven tekens in ► Rechter pijl-symbool ► De informatie wordt geverifieerd.

Kies Accepteren ► Zie je dit niet? Ga dan door ► Kies een optie, in dit geval Niet nu ► Indien gewenst, vink Een back-up van deze telefoon blijven maken in mijn Google-account uit ► Rechter pijl-symbool ► De gegevens zijn gesynchroniseerd met het Google-account ► Keer terug naar het Startscherm.

Het Google-account is nu gekoppeld en ingesteld voor gebruik met de Xperia Z1. De gegevens van je Google-account worden automatisch gesynchroniseerd met de Xperia Z1.

Reageer