Beantwoord

Een back-up maken van de gegevens op je HTC One M8

  • 20 maart 2015
  • 1 reactie
  • 1898 Bekeken

Reputatie 7
Badge +20
  • T-Mobile Moderator
  • 9476 reacties
Hoe maak je een back-up van de gegevens op je HTC One M8?
icon

Beste antwoord door David 20 maart 2015, 16:29

Het is verstandig om regelmatig een volledige back-up te maken van al je gegevens. Hiermee voorkom je dat je bij het verliezen van je HTC One M8 of bij een defect je al je gegevens kwijt bent. Een back-up kan je later namelijk ook op een ander toestel terugzetten.Let op! Het is aan te raden om de back-up op een Wifi-netwerk uit te voeren om onverwachte datakosten te voorkomen.Back-up maken van HTC One naar Google Drive1 ► Open de app 'HTC Back-up'2 ► Klik op 'Automatisch inschakelen'3 ► Selecteer 'Telefoon dagelijks back-uppen' en klik dan op 'Volgende'4 ► Meld je aan met je Google-, HTC- en Facebook-account5 ► Klik 'Cloud-opslag' aan op de optie 'Google Drive' en klik op 'OK'6 ► Indien gevraagd, meld je aan bij je Google-account7 ► Zorg dat de schakelaar 'Automatische back-up' ingeschakeld is voor het maken van een dagelijkse back-up. Met de optie 'Nu back-up maken' kun je op elk gewenst moment een back-up uitvoeren.Heb je vragen of suggesties over de instellingen van je HTC toestel? Neem dan een kijkje in het HTC Instellingen topic.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Het is verstandig om regelmatig een volledige back-up te maken van al je gegevens. Hiermee voorkom je dat je bij het verliezen van je HTC One M8 of bij een defect je al je gegevens kwijt bent. Een back-up kan je later namelijk ook op een ander toestel terugzetten.

Let op! Het is aan te raden om de back-up op een Wifi-netwerk uit te voeren om onverwachte datakosten te voorkomen.

Back-up maken van HTC One naar Google Drive

1 ► Open de app 'HTC Back-up'

2 ► Klik op 'Automatisch inschakelen'

3 ► Selecteer 'Telefoon dagelijks back-uppen' en klik dan op 'Volgende'

4 ► Meld je aan met je Google-, HTC- en Facebook-account

5 ► Klik 'Cloud-opslag' aan op de optie 'Google Drive' en klik op 'OK'

6 ► Indien gevraagd, meld je aan bij je Google-account

7 ► Zorg dat de schakelaar 'Automatische back-up' ingeschakeld is voor het maken van een dagelijkse back-up. Met de optie 'Nu back-up maken' kun je op elk gewenst moment een back-up uitvoeren.

Heb je vragen of suggesties over de instellingen van je HTC toestel? Neem dan een kijkje in het HTC Instellingen topic.

Reageer