Hoe installeer ik de My T-Mobile App op mijn iPhone?

  • 27 november 2015
  • 1 reactie
  • 103 Bekeken

  • Oud-medewerker T-Mobile
  • 18 reacties
Met de My T-Mobile app heb je altijd en overal toegang tot je belangrijkste My T-Mobile gegevens. De app is beschikbaar voor al onze klanten. Het enige wat je nodig hebt is een My T-Mobile account om eenmalig mee in te loggen. Heb je die nog niet? Registreer je dan eerst voor My T-Mobile.

This topic has been closed for comments

1 reactie

Voor het downloaden van de app kun je het beste je wifi uitzetten. Doordat je verbonden bent met ons netwerk hoef je namelijk niet eens in te loggen! Daarnaast kost het downloaden van de My T-Mobile App je maar 15 MB.

1 ►Open de App Store op je iPhone.

2 ►Druk op Zoek en typ vervolgens My T-Mobile in.

3 ►Je ziet hier de My T-Mobile App als het goed is boven aan de lijst staan.4 ►Druk op DOWNLOAD. De app begint hierna vervolgens direct met downloaden.

5 ►Als het downloaden is afgelopen, druk dan op OPEN. De app opent dan automatisch.

6 ►Druk op Accepteer cookies en druk vervolgens op het vinkje om in te loggen.

7 ►Je wordt verbonden met onze mobiele website. Druk weer op Accepteer cookies. Zit je op wifi? Voer dan je gebruikersnaam en wachtwoord van My T-Mobile in.

8 ►We vragen je om de app toestemming te geven om jouw verbruik te laten zien. Druk hiervoor op Accepteren.

9 ►Als je een pincode wil gebruiken, kies dan een pincode en voer deze in. Als je een toestel hebt met ëen vingerafdrukscanner kan je dat hierna ook aanzetten. Wil je geen pincode gebruiken voor deze app? Kies dan voor Geen pincode.

Is het downloaden van de app toch nog niet gelukt? Stel dan je vraag dan gerust hieronder.