Beantwoord

HTC One Software update installeren zonder PC

  • 20 maart 2015
  • 1 reactie
  • 721 Bekeken

Reputatie 7
Badge +20
  • T-Mobile Moderator
  • 9479 reacties
Hoe update ik de software op mijn HTC One M8?
icon

Beste antwoord door David 20 maart 2015, 15:37

Om direct gebruik te maken van alle nieuwe functionaliteiten en optimaal gebruik te maken van je telefoon kan je jouw software updaten. In veel gevallen worden software problemen opgelost door middel van een software update. Het is dus verstandig om je telefoon altijd up-to-date te houden.Let op! Het updaten van je telefoon is onomkeerbaar en mag niet onderbroken worden. Daarnaast is het verstandig om altijd een volledige back-up te maken voordat je een update doet.Naast updaten via de PC, is het ook mogelijk updates via het mobiele netwerk te ontvangen en installeren.1 ► Ga naar het Startscherm en kies het menu-symbool2 ► 'Instellingen'3 ► Scroll naar beneden en kies 'Info'4 ► 'Software updates'5 ► Het toestel zoekt dan naar beschikbare updates6 ► Als het scherm 'De telefoon is up to date' verschijnt zijn er geen updates beschikbaar. Verschijnt dit scherm niet, volg dan de installatie-instructies op het scherm7 ► Klik op 'OK' en keer terug naar het Startscherm.Heb je vragen of suggesties over de instellingen van je HTC toestel? Neem dan een kijkje in het HTC Instellingen topic.
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Om direct gebruik te maken van alle nieuwe functionaliteiten en optimaal gebruik te maken van je telefoon kan je jouw software updaten. In veel gevallen worden software problemen opgelost door middel van een software update. Het is dus verstandig om je telefoon altijd up-to-date te houden.

Let op! Het updaten van je telefoon is onomkeerbaar en mag niet onderbroken worden. Daarnaast is het verstandig om altijd een volledige back-up te maken voordat je een update doet.

Naast updaten via de PC, is het ook mogelijk updates via het mobiele netwerk te ontvangen en installeren.

1 ► Ga naar het Startscherm en kies het menu-symbool

2 ► 'Instellingen'

3 ► Scroll naar beneden en kies 'Info'

4 ► 'Software updates'

5 ► Het toestel zoekt dan naar beschikbare updates

6 ► Als het scherm 'De telefoon is up to date' verschijnt zijn er geen updates beschikbaar. Verschijnt dit scherm niet, volg dan de installatie-instructies op het scherm

7 ► Klik op 'OK' en keer terug naar het Startscherm.

Heb je vragen of suggesties over de instellingen van je HTC toestel? Neem dan een kijkje in het HTC Instellingen topic.