Vraag

HTC ONE speaker kraaktToon eerste reactie

58 reacties

Zo ....

Inmiddels genoeg tijd gehad om mijn HTC one op te laten sturen voor garantie...
Maar heb besloten om het maar via de ACE plus verzekering te laten lopen, omdat mijn telefoon wat uiterlijke schade heeft. En uit mijn ervaring weet Ik dat ze het euvel ( krakende speaker) wijten aan de schade die het toestel heeft.

Daarom heb ik contact opgenomen met ACE verzekeringen en een claim in gedient. Deze is Inmiddels goed gekeurd. En er wordt contact opgenomen om een afspraak te maken. Uit eindelijk heb Ik een afspraak gekregen 2 dagen later dan dat de claim was toegewezen. ( ook al staat op de reclame folder binnen 24 uur) maar toen puntje bij paaltje kwam. Had de bezorger het verkeerde toestel bij zich , en zit Ik nog steeds met Deze kwalitatief slechte telefoon ( HTC one) . Heb verder niks meer gehoord van ACE .

Mijn oordeel luid dan ook dat het een hele dure verzekering is die de verwachte service geheel niet na leeft en rond uit slecht te noemen is.

Hoop dat T-Mobile snel weer afscheid neemt van dit bedrijf. ( en Ik van het slechtste toestel dat Ik ooit heb gehad)

Mvg Timo Mulder
@ timomulder

Vervelend om te horen dat je deze ervaring hebt met ACE! Is het toestel inmiddels naar tevredenheid vervangen? Ik hoor dit graag van je!
Ja inmiddels heb ik een ander toestel ontvangen. Deze werkt naar behoren. Heeft alleen 5 dagen geduurd.
@ timomulder

Hmm, dat is wat langer dan eigenlijk de bedoeling is.. In ieder geval goed om te horen dat dit toestel naar behoren functioneert! 🙂
Reputatie 2
Uit nieuwsgierigheid.

Zit de speaker in het moederbord geïntegreerd?

Ik heb mijn toestel net terug van Dynafix. Mijn scherm reageerde niet meer en de luidspreker kraakte.
Ze hebben het moederbord vervangen, maar het luidspreker euvel is er nog steeds.
Reputatie 5
@Rick_Leijs zal vast een relatie tussen zitten. Helaas reikt mijn technische kennis niet zover. 😞 Wellicht dat een ander forumlid hier een antwoord op weet te geven.

Vervelend dat het probleem zich nog steeds voordoet. Heb je al overwogen om het toestel wederom ter reparatie aan te bieden voor dit euvel?
Hallo hier ben ik alweer.

En nu heb ik al weer een probleem met miin HTC one van 6 weken oud. Microfoon is weer kapot tegen partij kan mij weer nauwelijks verstaan. Ik ben echt helemaal klaar met HTC wat een ongelooflijk slecht product hebben ze op de markt gebracht. Dit is inmiddels mijn 3e HTC one sinds half mei 2013. Deze keer ga ik het niet via mijn verzekering doen heeft me al 2 keer 45 euro gekost. Hoe gaan we dit oplossen? Ik verwacht van T-Mobile dat ze even contact met mij opgaan nemen om een passende oplossing aan te bieden.
Reputatie 5
@timomulder balen zeg dat je HTC One wederom kapot is. 😞 Je kunt het toestel inderdaad ook via T-Mobile zelf ter reparatie aanbieden. Je dient het toestel wel zelf ter reparatie aan te bieden, dit kan telefonisch, online of via een T-Shop. Zie voor meer informatie deze pagina op de T-Mobile website.

Reageer