Beantwoord

LG G2 Software update installeren zonder PC

  • 25 november 2015
  • 1 reactie
  • 558 Bekeken

Reputatie 7
Badge +20
  • T-Mobile Moderator
  • 9367 reacties
Hoe update ik de software op mijn LG G2?
icon

Beste antwoord door David 25 november 2015, 16:34

Om direct gebruik te maken van alle nieuwe functionaliteiten en optimaal gebruik te maken van je telefoon kan je jouw software updaten. In veel gevallen worden software problemen opgelost door middel van een software update. Het is dus verstandig om je telefoon altijd up-to-date te houden.Let op! Het updaten van je telefoon is onomkeerbaar en mag niet onderbroken worden. Daarnaast is het verstandig om altijd een volledige back-up te maken voordat je een update doet.Naast updaten via de PC, is het ook mogelijk updates via het mobiele netwerk te ontvangen en installeren.1 ► Ga naar het Startscherm en kies ' Applicaties'.2 ► Kies eerst voor 'Instellingen'3 ► Kies daarna voor 'Algemeen'4 ► Scroll omlaag en kies voor 'Over de telefoon'.5 ► Klik op 'Software informatie'.6 ► Kies daarna 'Software-update' .7 ► Lees de voorwaarden en vink Ga akkoord met het privacybeleid aan.

Kies dan voor OK.8 ► Kies Controleer nu voor update.9 ► De LG G2 zoekt naar beschikbare updates. Als er updates beschikbaar zijn, verschijnt dit in het scherm en kun je de instructies volgen.

Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +20
Om direct gebruik te maken van alle nieuwe functionaliteiten en optimaal gebruik te maken van je telefoon kan je jouw software updaten. In veel gevallen worden software problemen opgelost door middel van een software update. Het is dus verstandig om je telefoon altijd up-to-date te houden.

Let op! Het updaten van je telefoon is onomkeerbaar en mag niet onderbroken worden. Daarnaast is het verstandig om altijd een volledige back-up te maken voordat je een update doet.

Naast updaten via de PC, is het ook mogelijk updates via het mobiele netwerk te ontvangen en installeren.

1 ► Ga naar het Startscherm en kies ' Applicaties'.

2 ► Kies eerst voor 'Instellingen'

3 ► Kies daarna voor 'Algemeen'

4 ► Scroll omlaag en kies voor 'Over de telefoon'.

5 ► Klik op 'Software informatie'.

6 ► Kies daarna 'Software-update' .

7 ► Lees de voorwaarden en vink Ga akkoord met het privacybeleid aan.
Kies dan voor OK.

8 ► Kies Controleer nu voor update.

9 ► De LG G2 zoekt naar beschikbare updates. Als er updates beschikbaar zijn, verschijnt dit in het scherm en kun je de instructies volgen.

Reageer