Beantwoord

Software updaten van een Huawei Y300

  • 12 maart 2015
  • 1 reactie
  • 688 Bekeken

Reputatie 4
Badge +17
  • Oud-medewerker
  • 2074 reacties
Hoe update ik de software van mijn Huawei Y300?
icon

Beste antwoord door Sam- 12 maart 2015, 16:40

Om direct gebruik te maken van alle nieuwe functionaliteiten en optimaal gebruik te maken van je telefoon kan je jouw software updaten. In veel gevallen worden software problemen opgelost door middel van een software update. Het is dus verstandig om je telefoon altijd up-to-date te houden.Let op! Het updaten van je telefoon is onomkeerbaar en mag niet onderbroken worden. Daarnaast is het verstandig om altijd een volledige back-up te maken voordat je een update doet.Om de software op je Huawei Y300 te updaten volg je de volgende stappen:1) Ga naar het startscherm2) Instellingen3) Alles4) Over de telefoon5) Systeemupdates6) Online updateJe telefoon gaat nu controleren of er software updates beschikbaar zijn. Als er geen software updates beschikbaar zijn dan krijg je de melding: 'Geen updates gevonden'.Als er wel een update beschikbaar is dan kan je de instructies volgen op het scherm.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 4
Badge +17
Om direct gebruik te maken van alle nieuwe functionaliteiten en optimaal gebruik te maken van je telefoon kan je jouw software updaten. In veel gevallen worden software problemen opgelost door middel van een software update. Het is dus verstandig om je telefoon altijd up-to-date te houden.

Let op! Het updaten van je telefoon is onomkeerbaar en mag niet onderbroken worden. Daarnaast is het verstandig om altijd een volledige back-up te maken voordat je een update doet.

Om de software op je Huawei Y300 te updaten volg je de volgende stappen:

1) Ga naar het startscherm

2) Instellingen

3) Alles

4) Over de telefoon

5) Systeemupdates

6) Online update

Je telefoon gaat nu controleren of er software updates beschikbaar zijn. Als er geen software updates beschikbaar zijn dan krijg je de melding: 'Geen updates gevonden'.

Als er wel een update beschikbaar is dan kan je de instructies volgen op het scherm.

Reageer