Beantwoord

Update de software van je iPhone 4(s)

  • 3 maart 2015
  • 1 reactie
  • 1985 Bekeken

Reputatie 4
Badge +17
  • Oud-medewerker
  • 2074 reacties
Hoe update ik de software op mijn iPhone 4?
icon

Beste antwoord door Sam- 3 maart 2015, 16:37

Om direct gebruik te maken van alle nieuwe functionaliteiten en optimaal gebruik te maken van je telefoon kan je jouw software updaten. In veel gevallen worden software problemen opgelost door middel van een software update. Het is dus verstandig om je telefoon altijd up-to-date te houden.Voor de iPhone 4 is iOS 7.1.2 de laatste software versie die is vrijgegeven. Let op! Het updaten van je telefoon is onomkeerbaar en mag niet onderbroken worden. Daarnaast is het verstandig om altijd een volledige back-up te maken voordat je een update doet.Om je iPhone 4(s) te updaten via een computer of laptop heb je iTunes nodig.1 ►Koppel je iPhone aan de computer met de meegeleverde USB kabel2 ► In iTunes klik je op de linkerkant van de pagina op je iPhone 4(s)3 ► Kies voor 'Update zoeken'Er wordt gezocht naar beschikbare updates. Is je iPhone 4(s) up-to-date dan krijg je hier een melding van en klik je op 'Ok'.Als er een update beschikbaar is dan hoef je alleen de instructies te volgen die op je scherm worden weergegeven.Om je iPhone 4(s) te updaten zonder een computer of laptop volg je de volgende stappen:4 ► 'Instellingen5 ► 'Algemeen'6 ► 'Software Update'Als de meest recente software al is geïnstalleerd dan krijg je een melding dat je software up-to-date is. Is dit niet het geval en kan je wel een update uitvoeren dan kan je de instructies volgen die worden weergegeven op je iPhone
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

1 reactie

Reputatie 4
Badge +17
Om direct gebruik te maken van alle nieuwe functionaliteiten en optimaal gebruik te maken van je telefoon kan je jouw software updaten. In veel gevallen worden software problemen opgelost door middel van een software update. Het is dus verstandig om je telefoon altijd up-to-date te houden.

Voor de iPhone 4 is iOS 7.1.2 de laatste software versie die is vrijgegeven. Let op! Het updaten van je telefoon is onomkeerbaar en mag niet onderbroken worden. Daarnaast is het verstandig om altijd een volledige back-up te maken voordat je een update doet.

Om je iPhone 4(s) te updaten via een computer of laptop heb je iTunes nodig.

1 ►Koppel je iPhone aan de computer met de meegeleverde USB kabel

2 ► In iTunes klik je op de linkerkant van de pagina op je iPhone 4(s)

3 ► Kies voor 'Update zoeken'

Er wordt gezocht naar beschikbare updates. Is je iPhone 4(s) up-to-date dan krijg je hier een melding van en klik je op 'Ok'.

Als er een update beschikbaar is dan hoef je alleen de instructies te volgen die op je scherm worden weergegeven.

Om je iPhone 4(s) te updaten zonder een computer of laptop volg je de volgende stappen:

4 ► 'Instellingen

5 ► 'Algemeen'

6 ► 'Software Update'

Als de meest recente software al is geïnstalleerd dan krijg je een melding dat je software up-to-date is. Is dit niet het geval en kan je wel een update uitvoeren dan kan je de instructies volgen die worden weergegeven op je iPhone