Vingerscanner tip: méér dan 3 afdrukken registreren op de Samsung Galaxy S5 Mini

  • 16 oktober 2015
  • 0 reacties
  • 71 Bekeken

  • Verantwoordelijk voor onze kennisbank
  • 5 reacties
Samsung wekt de indruk dat je maximaal drie vingers kunt registreren, maar in feite kun je er ook veel meer vastleggen. Je kunt ervoor kiezen om dezelfde vingertop niet twee keer te laten scannen, maar juist twee verschillende vingers onder één registratie vast te leggen.

Je doet dit als je de eerste serie van tien registraties hebt afgerond. Normaal kun je ervoor kiezen om nog een serie van tien scans te maken – voor verbeterde herkenning – of het registratieproces af te sluiten (Gereed, 1). Maar áls je kiest voor een nieuwe serie (Registeren, 2), kun je ook gewoon een geheel andere vinger gebruiken – die dan na tien pogingen óók herkend wordt door het toestel.

Dit werkt met name goed na de update Android 5.0 Lollipop, die weer aardige verbeteringen in de nauwkeurigheid van de vingerscanner met zich meebrengt. Hierdoor is het een beetje overbodig om álle 20 scans te gebruiken voor één enkele vingertop, en ontstaat de mogelijkheid om niet 3, maar bijvoorbeeld 6 vingertoppen in het toestel op te slaan – zelfs al kun je er officieel maar 3 vastleggen.

This topic has been closed for comments