Beantwoord

Waar vind ik mij polisnummer

  • 29 oktober 2015
  • 1 reactie
  • 481 Bekeken

Waar kan ik mijn polisnummer vinden van mijn telefoon
Alvast bedankt
icon

Beste antwoord door Sam- 30 oktober 2015, 19:51

Hallo B. Bachoe,Leuk om je op het forum te zien! Van harte welkom. :)Heb je toevallig al een kijkje genomen in het voorstel topic? Het zou leuk zijn als ook jij je voorstelt in het voorstel topic!Het is voor ons helaas niet mogelijk om je polisnummer te achterhalen. Deze informatie is namelijk alleen beschikbaar bij de verzekeraar. Ik wil je daarom vragen om contact op te nemen met ACE verzekeringen om je polisnummer te achterhalen. Neem een kijkje op de contact pagina van de verzekeraars om het contactnummer te achterhalen. Ik hoop dat ik je hiermee de juiste richting op heb geholpen. Mocht je nog aanvullende vragen of onduidelijkheden hebben dan weet je ons te vinden.We wachten je berichtje in het voorstel topic af. 😉
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 4
Badge +17
Hallo B. Bachoe,

Leuk om je op het forum te zien! Van harte welkom. :)

Heb je toevallig al een kijkje genomen in het voorstel topic? Het zou leuk zijn als ook jij je voorstelt in het voorstel topic!

Het is voor ons helaas niet mogelijk om je polisnummer te achterhalen. Deze informatie is namelijk alleen beschikbaar bij de verzekeraar. Ik wil je daarom vragen om contact op te nemen met ACE verzekeringen om je polisnummer te achterhalen. Neem een kijkje op de contact pagina van de verzekeraars om het contactnummer te achterhalen. Ik hoop dat ik je hiermee de juiste richting op heb geholpen. Mocht je nog aanvullende vragen of onduidelijkheden hebben dan weet je ons te vinden.

We wachten je berichtje in het voorstel topic af. 😉

Reageer