Beantwoord

WhatsApp geschiedenis overzetten van iPhone naar Samsung

  • 11 september 2014
  • 3 reacties
  • 9297 Bekeken

Hallo!

Is het mogelijk om mijn WhatsApp geschiedenis vanaf een I-phone 4 over te zetten naar een Galaxy 5s-mini?
Via de Smart Switch lukt het mij vooralsnog niet ....
icon

Beste antwoord door nellsonju 19 juni 2017, 08:28

Met WhatsApp ontvangt en verzendt u berichten en media eenvoudig. Daarom, bij het overschakelen van de telefoon, kunt u WhatsApp tussen Android en iPhone overbrengen. Hier zal ik u een handige snelle manier laten zien hoe u WhatsApp van Android naar iPhone overdraagt via backuptrans.Deze Android iPhone WhatsApp Transfer + is ook beschikbaar om WhatsApp van iPhone naar Android, backup WhatsApp naar computer over te brengen en vorige WhatsApp-back-upbestanden naar het apparaat te herstellen. Uitvoerige documentbestanden kunnen worden opgeslagen als Txt, Csv, Doc, Html of PDF. U kunt het afdrukken als u dat nodig hebt.

http://www.recoveryiphone.net/article/transfer-whatsapp-message-from-android-to-iphone.html
Bekijk origineel

This topic has been closed for comments

3 reacties

Volgens whatsapp zelf kan dat niet, wel van android naar android en van iOs naar iOs maar niet tussen verschillende besturingssystemen.

Nou kwam ik wel deze pagina tegen maar dan moet je software downloaden en of het allemaal betrouwbaar is weet ik niet: http://www.backuptrans.com/tutorial/transfer-whatsapp-messages-from-iphone-to-android.html
Reputatie 2
Badge +13
Op mijn Android toestel krijg ik de mogelijkheid om gesprekken terug te zetten. Ik heb het een paar keer getest. Werkt helaas niet altijd goed.

Open Whatsapp
Ga naar Instellingen
Backup maken van gesprekken

Installeer Whatsapp op de nieuwe telefoon en registreer het 06-nummer.
Je kan dan via instellingen een backup van gesprekken terug zetten. Of Whatsapp komt zelf met een melding. Soms geen optie of melding dus. :(

Als niet lukt dan kan je zowiezo de gesprekken naar een txt bestand exporteren. Uitleg vind je hier.

Nogmaals, het werkt niet altijd.
Met WhatsApp ontvangt en verzendt u berichten en media eenvoudig. Daarom, bij het overschakelen van de telefoon, kunt u WhatsApp tussen Android en iPhone overbrengen. Hier zal ik u een handige snelle manier laten zien hoe u WhatsApp van Android naar iPhone overdraagt via backuptrans.

Deze Android iPhone WhatsApp Transfer + is ook beschikbaar om WhatsApp van iPhone naar Android, backup WhatsApp naar computer over te brengen en vorige WhatsApp-back-upbestanden naar het apparaat te herstellen. Uitvoerige documentbestanden kunnen worden opgeslagen als Txt, Csv, Doc, Html of PDF. U kunt het afdrukken als u dat nodig hebt.
http://www.recoveryiphone.net/article/transfer-whatsapp-message-from-android-to-iphone.html