Beantwoord

WiFi valt weg op Huawei P10

  • 31 januari 2018
  • 3 reacties
  • 24603 Bekeken

Kan niet connecten met WiFi thuis of elders. Hij zegt elke keer : toegang tot netwerk ontzegd. Nu las ik op internet dat veel mensen hier last van hebben.. Maar een oplossing??
Heb me telefoon en me router al meerdere malen opnieuw opgestart.. Hoop dat iemand de oplossing weet.
icon

Beste antwoord door Johrick 31 januari 2018, 10:54

Hi Weniepennie,Wat lastig dat je deze problemen ervaart! Zou je willen proberen de stappen van deze website: https://www.smartphonetics.com/android/how-to-fix-wi-fi-issues-on-huawei-p10-and-p10-plus/ te volgen en uit te voeren?Wellicht dat die oplossing helpt voor je WiFi probleem 😉Ik hoop dat het lukt! Laat je ons weten of het gelukt is? Mocht je nog andere vragen hebben stel ze dan zeker!
Bekijk origineel

3 reacties

Reputatie 4
Badge +3
Hi Weniepennie,

Wat lastig dat je deze problemen ervaart! Zou je willen proberen de stappen van deze website: https://www.smartphonetics.com/android/how-to-fix-wi-fi-issues-on-huawei-p10-and-p10-plus/ te volgen en uit te voeren?

Wellicht dat die oplossing helpt voor je WiFi probleem 😉

Ik hoop dat het lukt! Laat je ons weten of het gelukt is? Mocht je nog andere vragen hebben stel ze dan zeker!
Mijn vader had ook WiFi problemen met zijn huawui telefoon we zijn er achter gekomen dat het aan de Bluetooth lag. Hij had alles geprobeerd maar vond geen oplossing totdat we de Bluetooth uit deden( want hij had het altijd aan staan) Sindsdien is de WiFi niet meer uitgevallen of dat ie naar een netwerk zocht.
Reputatie 7
Badge +19
Superbedankt voor het delen van jouw oplossing Cynthia! Ik weet zeker dat iemand anders die ditzelfde probleem heeft, hier nog wat aan heeft! 😃

Reageer