Beantwoord

Monteur is niet op komen dagen

  • 10 May 2018
  • 4 reacties
  • 276 Bekeken

Gisteren niemand is gekomen internet the instaleren
icon

Beste antwoord door Sander 11 May 2018, 10:44

Hoi timo55,Zoals Hidden.nld aangeeft, is het belangrijk om te controleren of er inderdaad een monteur langs hoeft te komen of niet. Heb je een DSL of een glasvezelabonnement aangevraagd? En welke datum is er aangegeven als startdatum?Als je een DSL abonnement hebt, kun je het zelf installeren. Hiervoor hebben wij deze video rondom de installatie gemaakt. Wellicht dat het hiermee lukt om het zelf te installeren!Laat je weten of het lukt met deze uitleg? 🙂
Bekijk origineel

4 reacties

Amsterdam
Reputatie 3
Badge +2
Even een opmerking wat niets met topic heeft te maken. Als dat nummer (naam) echt je telefoonnummer is zou ik het heel snel veranderen. Voordat je het weet word je helemaal gek gebeld/geSMS'ed..
Reputatie 7
Badge +10
Hallo timo55,

Wat vervelend dat er niemand is geweest om het te installeren.
Was er een afspraak gemaakt voor de installatie service ? Ingeval van DSL is het de bedoeling dat je het zelf gaat installeren. heb je glasvezel dan zou je een afspraak hebben gemaakt met Guidion.

Ga je gebruik maken van DSL of van Fiber ?
Reputatie 7
Badge +6
Hoi timo55,

Zoals Hidden.nld aangeeft, is het belangrijk om te controleren of er inderdaad een monteur langs hoeft te komen of niet. Heb je een DSL of een glasvezelabonnement aangevraagd? En welke datum is er aangegeven als startdatum?

Als je een DSL abonnement hebt, kun je het zelf installeren. Hiervoor hebben wij deze video rondom de installatie gemaakt. Wellicht dat het hiermee lukt om het zelf te installeren!

Laat je weten of het lukt met deze uitleg? 🙂

Reageer