Beantwoord

Geen internet en TV

  • 25 May 2021
  • 4 reacties
  • 66 Bekeken

Hallo,

Ik woon in Assendelft 1566 MD en heb geen internet en TV. Alles geprobeerd, maar krijg geen verbinding. Is er een storing?

icon

Beste antwoord door Jason 27 May 2021, 14:58

Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +20

Hallo @Vierschaar  Heb je Hier al gekeken?

Reputatie 7
Badge +7

Goedemiddag @Vierschaar, van harte welkom op de Community!

Er zijn in Assendelft geen algemene verbindingsproblemen, maar er is wel duidelijk iets mis met jouw verbinding. Daarom hebben mijn collega's van de Klantenservice jouw case doorgezet naar de technische dienst zodat het binnen enkele dagen opgelost kan worden. Normaliter bedraagt de verwerkingstijd gemiddeld zo'n vier tot zes dagen, dat betekent dat jouw case binnen nu en drie dagen behandeld wordt. Aan de probleemomschrijving te zien, zit het euvel in de verbinding zelf of lokaal op apparatuurniveau. Onze specialisten gaan op onderzoek uit en zullen waar nodig de juiste partijen aansturen om dit zo spoedig mogelijk te herstellen.

Van mijn collega begrijp ik dat je liever geen Unlimited Internet voucher wilt ontvangen, mag ik vragen waarom dat is? Een voucher kan de komende dagen soelaas bieden omdat je dan onbeperkt online kunt blijven op PC en laptop via mobiele hotspot. Indien je geen T-Mobile simkaart hebt, kun je die aanschaffen bij één van onze T-shops: het aankoopbedrag wil ik dan uiteraard vergoeden. Laat me weten of dit uitkomt, dan regel ik het het meteen.

Bedankt Jason, maar morgen komt de monteur en hoop ik dat het opgelost is.

Reputatie 7
Badge +6

Hoi @Vierschaar,

 

We zijn je niet vergeten hoor! Het onderzoek gaat verder, nu we hebben uitgesloten dat er bij jou thuis niets verkeerd zit, gaan we dieper het netwerk in. We houden je op de hoogte!

Reageer