Belstatus & overige kosten (deel 8)Toon eerste reactie
This topic has been closed for comments

183 reacties

Reputatie 6
hou er veel rekening mee dat wat je ziet een indicatie is niet de werkelijk heid altijd er zijn hier topic over lees die even
Reputatie 5
@CrazyTassie
De Sms Maximaal is op 23 maart toegevoegd en staat actief. Ik zie deze echter nu ook niet bij je belstatus staan.
Op 7 april word je factuur opgemaakt en zal je deze enkele dagen later zien op My T-Mobile. Mocht het niet kloppen wil je me dan een privébericht sturen?

@LSTTE
Ik zie op dit moment € 0.84 cent overige kosten staan.

@route66
Ik zit met je mee te kijken op je facturen maar ook ik kan geen duidelijke reden vinden voor je overige kosten. Zie wel dat je begin maart in Egypte bent geweest en het kan voorkomen dat we niet alle kosten van de buitenlandse provider hebben gehad en dat deze nog in rekening worden gebracht. Maar ook een definitief antwoord te geven dienen we je factuur af te wachten.
*zucht*

Op 2 april 2011 is mijn abbo verlengt naar een Relax 190 abbo.
Op dit moment staat er in mijn belstatus geen bundelminuten en al € 11,53 overige kosten.
Terwijl ik nog maar een paar minuten heb gebeld deze maand.
Wat gebeurt hier nu weer? Ik heb simpelweg geen zin om weeeeer eens te moeten bellen/
in de gaten houden/geld terugvragen...
Reputatie 5
@PronkMedia
Bij jou weet ik wat er aan de hand is. De vernieuwing is ingegaan op dezelfde dag dat je de bundels krijgt. Hierdoor is de belstatus van slag en kan je er momenteel niet op vertrouwen. Je belstatus krijgt pas weer een reset als de nieuwe bundels komen en dat is op 2 mei.
Reputatie 2
@ ModeratorOke dat zal ik doen want het is wel raar dat ik zoveel extra kosten heb!

smsen doe ik wel maar ene keer meer asl de adnere keer maar ik heb nog niet mijn 1000 smsjes op gemaakt dat weet ik zker en met bellen hou ik der rekening mee omdat mijn abbo veranderd is met de 23ste van relax 500 naar relax 450.Toch vind ik het erg raar waarom het niet goed werkt elke keer die belstatus
Reputatie 2
Maar er is niet alleen sprake van een vertraging, er wordt ook teveel tegoed afgeschreven!
hoi iedereen ik zat ook al dik in de stress.

mijn telefoon is aangesloten op de dag van de storing.

ik gebruik em nu precies een week en er staat 37 euro aan overige kosten en het loopt elke dag op.

dit houd dus in dat ik aan het eind van de maand meer dan 100 euro kan gaan betalen!

ik heb vanmiddag gebeld met t-mobile waar ze mij vertelden dat je sowieso eerst een deel van je abbonement krijgt (achterlijk dat ze dat niet vermelden en dat het je pas word verteld wanneer je naar HUN toe moet bellen)

en ten tweede heb ik een bel en sms 45 abbo en onbeperkt internet. zegt die mevrouw vanmiddag aan de telefoon '' ik zie al hoe het komt u heeft geen internetbundel!'' nou toen was ik echt witheet! de vrouw aan de lijn heeft mij verzekerd dat alles in orde is als ik de factuur binnen krijg en dat mijn internetvoordeelbundel er bij op word gezet. nou ik moet het allemaal nog maar zien hoor.

ook zetten ze automatisch incasso aan bij je factuurinstellingen, als je dit wil wijzigen kan dat niet eens!!

conclusie: t-mobile doet waarschijnlijk niks aan de kosten en er word met automatisch incasso meer dan 100 euro aan telefoonkosten van je rekening gehaald.

Goed bezig T-Mobile!
Reputatie 6
Badge +8
Wacht nou eerst je factuur maar af.
Bij nieuwe abonnemeneten wil de belstattus behoorlijk van slag zijn.
Als op je kontrakt staat dat je kontrakt inclusief internet is zullen daar geen kosten van komen.
Bedankt voor je antwoord. Mijn belstatus lijkt echter vanaf vanochtend weer aardig te kloppen.

Vindt het wel belachelijk dat ik na een verlenging blijkbaar een maand niet op de belstatus kan vertrouwen. Als het van te voren bekend is dat mijn belstatus niet zal kloppen, zet dat er dan neer i.p.v. een bedrag dat niet klopt.
Reputatie 2
Mijn overige kosten waren gisteren nog 1,59
Vandaag keek ik weer op men belstatus en die is omhoog geschoten na 15,54
Hoe kan dit ik heb net men Flex 330 abbo en toen die ingin, begon mijn belstatus op 26,85
Reputatie 2
Hoe kan het dat ik nu nog maar 48 belminuten heb? Gister is de nieuwe bundel ingegaan en ik had nog 50 minuten over.
Hij zou dus nu op ca. 200 minuten moeten staan.
Ook staan mijn sms'jes nu op 150 terwijl ik er ongeveer 160 over had van de vorige maand!
ik heb op 2 april mijn abo verlengd (zelfde IPhone abo i-150).
ik zou mijn contract gemaild krijgen maar deze heb ik nog steeds niet gehad.
Is door deze verlenging mijn belstatus van slag? Ik hoop dat mijn tegoed snel wordt aangevuld.
Alvast bedankt voor de reactie.
Mvg Minou
Reputatie 2
bij mij loopt het ook elke keer op en op.Gisteren gebeld maar ik moet mijn rekening maar afwachten want ze konden wel zien dat ik een sms maxi heb maar die staat dus ook niet bij me belstatus vermeld en alles...

want ze tappen het af van onze foon wat je belt enzo had ze het over snapte der nog niks van maar het zal wel!!Ik kan wel zeggen ik ga niet betalen voor iets wat ik niet gedaan heb en zker neit als jeaan het werk ben en alles gaat ophoog terwijl je niet belt :S

Ik moet wel zeggen goede service is het totaal neit!!
Reputatie 7
@Hiromusha
Vandaar dat er staat Vertraagde belstatus en stijgende overige kosten. :)

@rowanvanhettema
De factuur wordt niet opgemaakt aan de hand van je belstatus. Uitleg over de belstatus vind je in het topic [thread=108644] [Belstatus] FAQ / veelgestelde vragen[/thread].

Vervelend dat je voordeelbundel Internet niet direct is geactiveerd terwijl dat wel de afspraak was. Mijn collega van T-Mobile Klantenservice heeft de voordeelbundel en de bijbehorende korting direct voor je toegevoegd. Ze heeft ook meteen een herberekening gemaakt van de internetkosten over de periode van 28 maart t/m 4 april. Op My T-Mobile kun je zien dat de correctie al is verwerkt. Dit bedrag wordt in mindering gebracht op je eerste factuur. Je conclusie dat T-Mobile waarschijnlijk niks aan de kosten doet is dus niet juist. Jammer dat dit je niet duidelijk is geworden in het telefoongesprek. Excuses voor het ongemak.

Volgens GSMtopdeal heb je bij de betaalwijze 'automatische incasso' aangegeven. Vreemd dat het niet lukt via My T-Mobile. de betaalwijze te veranderen. Wil je dat ik het voor je aanpas naar acceptgiro stuur me dan even een privébericht zodat ik het voor je kan wijzigen.

@Hero
We hebben tussentijds geen inzage in de belstatus dus ik kan je niet vertellen waaruit de overige kosten bestaan. Alleen wanneer de kosten echt gemaakt zijn vind je ze terug op je factuur. Zie ook de uitleg in het topic [thread=108644] [Belstatus] FAQ / veelgestelde vragen[/thread].

Als ik kijk naar je afgelopen facturen kijk zie ik dat je regelmatig kosten maakt door het bellen, sms'en en internetten in en naar het buitenland. Wanneer je kosten maakt in het buitenland kan het gebeuren dat deze gegevens pas later worden verwerkt in je belstatus. Deze gegevens ontvangen we namelijk niet altijd direct van de providers in het buitenland.

@Minoudle
Je ontvangt inderdaad elke 5e van de maand je volledige bundel. Je hebt je nieuwe tegoed wel ontvangen alleen is je belstatus nog niet bijgewerkt. Ik verwacht dat dit in de loop van de dag nog zal gaan gebeuren.

Je huidige contract loopt nog tot en met 4 mei. Je contractvernieuwing start op 5 mei.

Het contract is wel naar je gemaild. Ik zie dat je een e-mailadres van hotmail hebt. Het kan gebeuren dat e-mails van t-Mobile als spam gezien worden. Heb je al in de map 'ongewenste post' gekeken? Als je het contract daar ook niet vindt wil ik je vragen om mij een privébericht te sturen. Ik zal er dan voor zorgen dat je deze alsnog ontvangt.

@CrazyTassie
Uitleg over de belstatus vind je in het topic [thread=108644] [Belstatus] FAQ / veelgestelde vragen[/thread]. Wanneer de kosten niet gemaakt zijn staan ze ook niet op je factuur. Mijn collega Ries heeft je gevraagd of je hem een privébericht wil sturen indien je aankomende factuur niet klopt.
Reputatie 2
Ries schreef:

@Hamster
heb je misschien een MMS verstuurd? Deze kost precies 42 cent exclusief btw. :)

Nee dat heb ik niet. Gewoon gebeld en sms. heb nog ruim tegoed
Reputatie 5
@Hamster
Bedankt voor je terugkoppeling! De overige kosten staan nog steeds op 42 cent bij je zie ik net.
Als je factuur klaar staat en er is iets niet duidelijk laat het ons weten in het topic [thread=118745] Vragen/opmerkingen over kosten op de factuur (deel 3) [/thread].
Reputatie 5
@psa
Zoals beloofd zou ik je belstatus in de gaten houden en deze is nu te zien.

@confused123
Ook bij jou heb ik het in de gaten gehouden en ook bij jou is de belstatus te zien. De overige kosten waar je het over hebt staan er nog wel. Ik heb hier wel een melding van doorgezet. Je factuur zal rond 10 april te zien zijn op My T-Mobile.
Reputatie 2
Al mijn tellers staan weer op nul... maar ik was altijd in de veronderstelling dat mijn abbo tot de 8ste van de maand loopt.
En ik had toch echt wel buiten mijn bundel kosten gemaakt.

Wie van de modjes kan me vertellen of dit klopt en dat vandaag dus mijn nieuwe bundels weer ingegaan zijn?!
Reputatie 5
@jolanda_
Het klopt. Je krijgt de bundels elke 5de van de maand en alles staat nu op 0.
Al geeft de belstatus nu 0 aan, je hebt de Relax Online bundel gekregen. Deze zal je in de loop van de dag zien staan bij de belstatus.
Reputatie 1
@ Ries

Bedank voor de terugkoppeling inderdaad zie ik het nu ookMijn vraag aan jou is ik heb een relax abb. 130 hoeveel is dat in euro's want ik zie nu namelijk dat er een bedrag van 15,84 euro. Wat is het bedrag want ik dan elke 2e van de maand krijg bijgeschreven bij mijn abb.

En nog een vraag waarom als ik nu tegoed heb van 15,84 waarom staat er dan nog steeds bij "overig" een bedrag van 0,25 euro?

P.s Nog bedankt voor het aanmelden van T-mobile Extra

die is nu ook zichtbaar.
Reputatie 2
Kijk regelmatig op mijn belstatus,maar waarom staat er wel :bijgewerkt tot bv.5 april 13.25uur en er gebeurt verder gewoon niks?Laat dat tijdstip dan ook niet veranderen!Wordt allemaal zo verwarrend,toch??????
Hi Ries,

Allereerst wil ik je bedanken voor je hulp..

Ik keek net even naar mijn belstatus, nog 5 euro over en extra kosten 81,17..

Wel bizar, heb nauweijks gebeld, 10 min en 4 smsjes verstuurd..

Wel internet gebruikt, maar heb notabene een internet onbeperkt bundel.,

Sinds zondag ook direct simkaart opgeborgen en toestel uitgezet..

te bizar voor woorden dit..

Groet
Reputatie 6
Badge +8
@Confused123 , je hebt speciale aandacht van de moderator, als je zeker bent dat de overige kosten niet terecht zijn zou ik gewoon doorbellen enz.
Belstatus wil weleens dingen berekenen die gedekt zijn door je abonnement.
Belstatus en factuur systeem zijn gescheiden.
Simkaart opbergen kan niet de bedoeling zijn, zou het ook iet het doen.
Reputatie 2
hallo daar!!!!
Ik snap niks van diet abbo want ik sta op nul maar 100 euro aan overige kosten hoe zit dit!!!!
ik heb een tijdje geleden ook al gevraagd maar snap er niks van
Zijn er ook site op internet die je moet betalen???Want bij de klantenservice van T-Mobile zeggen ze dat youtube 123video funny video alles gratis is voor mij en dus niet als extra kosten berekend gaan wordenMaar ik hoor van zoveel mensen dat je voor youtube en dergelijke wel moet betalenIk heb een relax 330 abonnement met t mobile family en onbeperkt internet en binnen nog geen 2 weken al mijn tegoed weg plus nu al ruim 90 euro aan overige kosten... Ik weet echt niet meer wat ik moet doen...Deze rekening gaat me de kop kostenGroetjes
Reputatie 2
goedemorgen allemaal ook ik ben benieuwd waarom de belstatus weer niet loopt vind dit toch wel vervelend vooral omdat ik net klant ben en niet mijn volledige

beltegoed heb houd ik het extra in de gaten want wil niet bij betalen de datum klopt wel maar niet het bedrag graag uitleg

vriendelijke dank