Beantwoord

Dataverbruik geconstateerd in buitenland

  • 9 oktober 2017
  • 6 reacties
  • 351 Bekeken

zat net naar mijn overzicht te kijken.Zie ik opeens dataverbuik staan in het buitenland.Kan bewijzen dat ik op dat moment zeker ruim 150 km van de grens was in nederland.Hoe kan dat?
icon

Beste antwoord door David 10 oktober 2017, 15:42

Hoi Henny53,Goed dat je het even laat weten!Zou je kunnen aangeven om welke datum het gaat? Ik zie dat er deze op 5 dagen verbruik is geconstateerd op een Duits netwerk en dat houdt in dat je op een bepaald moment aangemeld bent op een Duitse mast. Het gaat om maximaal 6 MB, dus het zou zelfs zo kunnen zijn dat je in de buurt van de grens was en toen kortstondig aangemeld werd op het buitenlandse netwerk. Dit kan al gebeuren als de Duitse mast een sterker signaal zendt dan de Nederlandse mast. Dit gebeurt bijvoorbeeld in grensgebieden, wellicht dat je daar toen was?We horen het graag van je!
Bekijk origineel

6 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Hoi Henny53,

Goed dat je het even laat weten!

Zou je kunnen aangeven om welke datum het gaat? Ik zie dat er deze op 5 dagen verbruik is geconstateerd op een Duits netwerk en dat houdt in dat je op een bepaald moment aangemeld bent op een Duitse mast. Het gaat om maximaal 6 MB, dus het zou zelfs zo kunnen zijn dat je in de buurt van de grens was en toen kortstondig aangemeld werd op het buitenlandse netwerk. Dit kan al gebeuren als de Duitse mast een sterker signaal zendt dan de Nederlandse mast. Dit gebeurt bijvoorbeeld in grensgebieden, wellicht dat je daar toen was?

We horen het graag van je!
Het gaat over 6 okt om 18.55.Ik was toen in Bodegraven dus 150 km van de Duitse grens
Reputatie 7
Badge +20
Hi henny,

Ik zie dat je op dat moment onderweg was in de omgeving van Ulft en dat is een grensgebied met Duitsland. Je hebt dus verbinding gehad met een Duits netwerk.

Hopelijk heb je nu meer duidelijkheid. 😳
dus niet op dat moment was ik in Bodegraven.Dat ligt 150 km verder dan Ulft.Ik heb er getuigen voor was uit eten met 38 man/vrouw
Reputatie 7
Badge +20
Hi Henny,

Dat is vreemd. Mocht je dit in de toekomst weer zoiets terug zien in je verbruikstatus, laat het dan direct weten. Onze specialisten kijken dan graag met je mee.
oke dan laat ik het wel weten.vond het alleen raar.

Reageer