Beantwoord

extra kosten sms diensten

  • 20 september 2018
  • 1 reactie
  • 3953 Bekeken

tot mijn verbazing moet ik ineens €9 extra betalen voor smsdiensten. Ik heb geen sms verstuurd en ook niet ontvangen??
icon

Beste antwoord door Folkert 20 september 2018, 13:09

Beste Jose,Log in op je "Mijn T-Mobile" en ga naar "Gegevens en Instellingen". Blokkeer daar de optie Betalen van sms-diensten of mobiele diensten (FTMSC) bij het onderdeel "Betalen via je T-Mobile factuur".Ga vervolgens naar https://www.t-mobile.nl/my/onderzoekfactuur om een aanvraag in te dienen om de volgens jou onterecht betaalde kosten voor premium sms diensten terug te vragen.Log ook in op de site van Payinfo om te kijken of er nog premium sms abonnementen op jouw telefoonnummer geregistreerd staan.Groet, Folkert
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 7
Badge +18
Beste Jose,

Log in op je "Mijn T-Mobile" en ga naar "Gegevens en Instellingen". Blokkeer daar de optie Betalen van sms-diensten of mobiele diensten (FTMSC) bij het onderdeel "Betalen via je T-Mobile factuur".

Ga vervolgens naar https://www.t-mobile.nl/my/onderzoekfactuur om een aanvraag in te dienen om de volgens jou onterecht betaalde kosten voor premium sms diensten terug te vragen.

Log ook in op de site van Payinfo om te kijken of er nog premium sms abonnementen op jouw telefoonnummer geregistreerd staan.

Groet, Folkert

Reageer