Beantwoord

Ik wil weg vanwege overige kosten

  • 6 juli 2017
  • 5 reacties
  • 364 Bekeken

Ik ben aangesloten bij t mobile tot 8 juni 2018!
Ze hebben gezegd mijn mb's en belminuten stil te zetten als het op is!
Al een aantal keer voor naar de winkel geweest maar niks mee gedaan! Heb geen zin om elke maand overkosten te maken, heb nu een anders abbonoment gezien! Wat moet ik nu doen ? Afkopen? Helpp😂
icon

Beste antwoord door Thalina 7 juli 2017, 11:48

Hoi Laurens,Wat jammer om te lezen dat je niet blij met ons bent! Dat is zeker niet onze bedoeling! Zo te lezen gaat het om de overige kosten die je hebt gemaakt de afgelopen tijd omdat je over jouw bundel bent gegaan. Ik zie dat je een Basis Sim Only abonnement hebt. Als je daarmee jouw MB's hebt verbruikt, stopt jouw internet automatisch. Voor internet kun je dus nooit onbewust overige kosten maken. Wel kun je zelf een MB-aanvuller kopen (hiervoor moet je expliciet aangeven dat je dit wilt kopen via My T-Mobile). Ik zie dat je een 500MB-aanvuller bijvoorbeeld op 27/05 hebt aangeschaft. Deze kosten komen dan inderdaad op jouw factuur te staan, maar hier heb je bewust voor gekozen. Ik zie dat je momenteel in totaal 750MB hebt (250MB internetbundel en 500MB van T-Mobile Samen), maar de afgelopen twee maanden ongeveer 1250MB hebt verbruikt. Is het een idee om jouw internetbundel te verhogen naar bijvoorbeeld 1GB? Dat kan via My T-Mobile bij Bundels aanpassen. Als je toch weer minder gaat verbruiken, kun je jouw internetbundel weer verlagen naar 250MB.Wat betreft jouw belminuten: als je jouw belminuten hebt verbruikt, dan krijg je hier geen melding van en kun je inderdaad door blijven bellen. Als je meer belt dan het aantal belminuten die je hebt, maak je overige kosten. Je kunt jouw verbruik wel heel makkelijk bijhouden via de My T-Mobile app. Heb je deze al geïnstalleerd? Ik zie dat je jouw belminuten voor deze maand al hebt verbruikt en je vorige maand ook meer gebeld hebt dan het aantal belminuten die je hebt. Ik zie dat je momenteel maar 50 belminuten hebt. Is het een idee om deze te verhogen naar 150 minuten? Dat kan ook via My T-Mobile. Denk er even rustig over na. Je kunt een maand later jouw belbundel altijd weer verlagen naar 50 minuten.Hopelijk geeft bovenstaande informatie meer duidelijkheid. Lees het even rustig door. Als ik je nog ergens bij kan helpen, laat het gerust weten!
Bekijk origineel

5 reacties

Als ik het zo beluister houdt Tmobile zich niet aan de gemaakte afspraak. Dan hoef jij ook niet in het contract te blijven zitten of moet dat onderhandelbaar zijn.
Reputatie 5
Badge +14
Kan je uitleggen wat die overkosten dan zijn ?
Reputatie 1
Ik denk dat Laurens regelmatig buiten de bundel komt en dat met "overkosten" bedoelt.

Afkopen is zelden verstandig, je betaalt dan voor iedere maand het abonnementsgeld en als je van plan bent om naar een andere provider te gaan dan heb je daar ook nog eens de abonnementskosten van.

Is het dan niet een idee om een onbeperkte belbundel erop te zetten en eventueel de databundel te verhogen? Volgens mij is het bij data zo dat je niet bij betaalt na het overschrijden van de limiet maar dat de snelheid terug gaat.

Als de overkosten bestaat uit extra kosten dan is het ook een idee om de T-Mobile app op jouw telefoon te installeren, dan kun je op ieder gewensd moment kijken hoeveel er nog van de bundel beschikbaar is. 🙂
Reputatie 2

Is het dan niet een idee om een onbeperkte belbundel erop te zetten en eventueel de databundel te verhogen? Volgens mij is het bij data zo dat je niet bij betaalt na het overschrijden van de limiet maar dat de snelheid terug gaat.

Ik betwijfel of dit kan. Als ik het zo lees vermoed ik dat Laurens brinkhof een Basis Sim abonnement heeft. Binnen het Basis Sim abonnement zijn 300 belminuten het maximale wat je kan krijgen.

Wellicht dat er een mogelijkheid is om over te stappen naar een 'Go' abonnement, maar dan krijg je geen korting. Mij werd echter vertelt dat ik gebonden was aan mijn contractdatum. Ik vond het merkwaardig, want volgens mij is het gewoon een upgrade van je abonnement. Ben er verder niet over in discussie gegaan, want uiteindelijk was de deal minder interessant als dat ik dacht. (Betrof trouwens actie uit de 'Madness' weken.)

Tot slot, ik vermoed dat je wel rekening moet houden dat je bij evt. upgrade geen korting meer krijgt.
Reputatie 6
Badge +17
Hoi Laurens,

Wat jammer om te lezen dat je niet blij met ons bent! Dat is zeker niet onze bedoeling! Zo te lezen gaat het om de overige kosten die je hebt gemaakt de afgelopen tijd omdat je over jouw bundel bent gegaan. Ik zie dat je een Basis Sim Only abonnement hebt. Als je daarmee jouw MB's hebt verbruikt, stopt jouw internet automatisch. Voor internet kun je dus nooit onbewust overige kosten maken. Wel kun je zelf een MB-aanvuller kopen (hiervoor moet je expliciet aangeven dat je dit wilt kopen via My T-Mobile). Ik zie dat je een 500MB-aanvuller bijvoorbeeld op 27/05 hebt aangeschaft. Deze kosten komen dan inderdaad op jouw factuur te staan, maar hier heb je bewust voor gekozen. Ik zie dat je momenteel in totaal 750MB hebt (250MB internetbundel en 500MB van T-Mobile Samen), maar de afgelopen twee maanden ongeveer 1250MB hebt verbruikt. Is het een idee om jouw internetbundel te verhogen naar bijvoorbeeld 1GB? Dat kan via My T-Mobile bij Bundels aanpassen. Als je toch weer minder gaat verbruiken, kun je jouw internetbundel weer verlagen naar 250MB.

Wat betreft jouw belminuten: als je jouw belminuten hebt verbruikt, dan krijg je hier geen melding van en kun je inderdaad door blijven bellen. Als je meer belt dan het aantal belminuten die je hebt, maak je overige kosten. Je kunt jouw verbruik wel heel makkelijk bijhouden via de My T-Mobile app. Heb je deze al geïnstalleerd? Ik zie dat je jouw belminuten voor deze maand al hebt verbruikt en je vorige maand ook meer gebeld hebt dan het aantal belminuten die je hebt. Ik zie dat je momenteel maar 50 belminuten hebt. Is het een idee om deze te verhogen naar 150 minuten? Dat kan ook via My T-Mobile. Denk er even rustig over na. Je kunt een maand later jouw belbundel altijd weer verlagen naar 50 minuten.

Hopelijk geeft bovenstaande informatie meer duidelijkheid. Lees het even rustig door. Als ik je nog ergens bij kan helpen, laat het gerust weten!

Reageer