Vraag

Internetsnelheid bij 80% sms vertraagd

  • 5 januari 2017
  • 1 reactie
  • 214 Bekeken

Hallo,

Ik heb een vraag over mijn internet snelheid. Zodra mijn bundel voor 80% gebruikt is wordt de snelheid van mijn internet automatisch aangepast naar beneden. Dit wil ik niet en ik wil ook van volle snelheid genieten van mijn laatste 20%. Echter kan ik dit nergens aanpassen. Kan iemand mij hiermee helpen.

Met vriendelijke groet,

Tom van der Knaap

1 reactie

Reputatie 6
Badge +17
Hoi Tom,

Logisch dat je ook met deze laatste 20% gewoon op volle snelheid wilt kunnen internetten! Ik zie dat je gisteren rond 14:06 uur een sms hebt ontvangen dat je nog 80% over hebt van je internetbundel. Sinds gistermiddag heb je dus trager internet? Heb je dit alleen sinds gisteren of al eerder gehad? Heb je je toestel al eens uit- en aangezet? In sommige gevallen helpt dat omdat jouw telefoon dan opnieuw verbinding maakt met het netwerk.

Ik heb een netwerkspecialist laten kijken naar jouw internetverbinding, maar hij ziet niet vreemds terug en een gewone internetsnelheid op dit moment. Heb je het met een specifieke app of website dat 'ie traag is?

Ik zie overigens dat je de laatste tijd bijna elke maand jouw 2GB opmaakt, is het misschien een idee om bij jouw T-Mobile Samen te kiezen voor 500MB per maand extra? Dan kun je er wat langer tegenaan :)

Ik zie je reactie graag tegemoet!

Reageer