Beantwoord

Abonnement verlengen onder bewindvoering


ik had een bestelling gedaan mijn abonnement maar dat was geannuleerd.

ik zit wel onder bewind voering ze hebben gezegd dat het goed was.

dat een nieuwe mag krijgen.
icon

Beste antwoord door Thalina 29 juni 2017, 16:25

Hoi James,Leuk dat je wilt verlengen bij ons 🙂 Als je onder bewindvoering staat, dan moet jouw bewindvoerder aan ons laten weten dat hij toestemming geeft dat je mag verlengen. Alléén wanneer jouw bewindvoerder expliciet toestemming geeft en die toestemming bij ons is verwerkt, kun je verlengen. Dus je kunt jouw bewindvoerder vragen of hij ons een e-mail wilt sturen of een brief. Hij heeft de contactgegevens waar hij zijn schriftelijke toestemming naartoe kan sturen. Zo niet, dan kan hij contact met ons opnemen.

Zodra de toestemming van jouw bewindvoerder binnen is, krijg jij of jouw bewindvoerder bericht van ons. Je hebt dan 7 dagen de tijd om jouw abonnement te verlengen.Weet je zo voldoende? Als je nog aanvullende vragen hebt, hoor ik het graag!
Bekijk origineel

16 reacties

Reputatie 3
Het verhaal is niet helemaal duidelijk. Je hebt zelf een bestelling geplaatst? Moet je bewindvoerder niet een bestelling plaatsen in zo'n geval? Want ik weet niet of je daar zelf nog de zeggenschap over hebt namelijk. Hoewel ik niet heel erg thuis ben in die business.
Reputatie 6
Badge +11
ik had een bestelling gedaan mijn abonnement maar dat was geannuleerd.

ik zit wel onder bewind voering ze hebben gezegd dat het goed was.

dat een nieuwe mag krijgen.


Je bewindvoerder zal het abonnement voor jouw moeten afsluiten. Dat mag je niet zelf doen, vandaar dat het geannuleerd is.
Reputatie 6
Badge +17
Hoi James,

Leuk dat je wilt verlengen bij ons 🙂 Als je onder bewindvoering staat, dan moet jouw bewindvoerder aan ons laten weten dat hij toestemming geeft dat je mag verlengen. Alléén wanneer jouw bewindvoerder expliciet toestemming geeft en die toestemming bij ons is verwerkt, kun je verlengen. Dus je kunt jouw bewindvoerder vragen of hij ons een e-mail wilt sturen of een brief. Hij heeft de contactgegevens waar hij zijn schriftelijke toestemming naartoe kan sturen. Zo niet, dan kan hij contact met ons opnemen.
Zodra de toestemming van jouw bewindvoerder binnen is, krijg jij of jouw bewindvoerder bericht van ons. Je hebt dan 7 dagen de tijd om jouw abonnement te verlengen.

Weet je zo voldoende? Als je nog aanvullende vragen hebt, hoor ik het graag!
ik heb gehoord van mijn bewindvoerder een toestemming gegeven voor mijn abonnement te verlengen.
Reputatie 7
Badge +20
Hi James,

Dat is fijn! Ik hoop dat je verlenging snel wordt geregeld! 🙂
tot heden heb ik nog niets gehoord van tmobile dat ik mag verlengen mag.

van mijn bewindvoerder mag ik wel doe. ze hebben een toestemmen gegeven.
Reputatie 6
Badge +17
Hoi James,

Ik zie in het systeem nog geen bericht staan dat we een brief of e-mail van jouw bewindvoerder hebben ontvangen met zijn/haar toestemming. Jouw bewindvoerder moet aan ons laten weten dat hij toestemming geeft dat je mag verlengen. Alléén wanneer jouw bewindvoerder expliciet toestemming geeft en die toestemming bij ons is verwerkt, kun je verlengen. Kun je jouw bewindvoerder vragen om ons een e-mail te sturen of een brief met daarin dat hij toestemming geeft voor jouw verlenging. Jouw bewindvoerder heeft de contactgegevens waar hij zijn schriftelijke toestemming naartoe kan sturen. Zo niet, dan kan hij contact met ons opnemen. Als deze brief of e-mail binnen is en is verwerkt, krijg je vanzelf bericht van ons dat je kunt verlengen.

Laat je weten of het is gelukt?
dat is wel gek ze hebben mijn gemaild dat het goed was. dit was hun antwoord zie hier onder.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Goedemiddag,
 
Ik heb zojuist Tmobile toestemming gegeven om het abonnement te verlengen.
 
Met vriendelijke groet,

Bewindvoerder


Reputatie 4
Badge +17
Hallo Jamessteffen,,

Bedankt voor de verduidelijking!

Wanneer de bewindvoerder ons e-mailt of een brief stuurt dan kan het tot 2 weken duren voordat deze in behandeling is genomen. Zodra dit is gebeurd krijgen jij en/ of de bewindvoerder een seintje zodat je kan verlengen. Is deze e-mail meer dan 2 weken geleden verzonden door de bewindvoerder, dan zullen ze de e-mail opnieuw moeten opsturen.

Zou je met de bewindvoerder willen controleren of het e-mail adres waar naar is gemaild correct is?

Ik ben benieuwd naar je reactie!
goededag

ze hebben op 30-06-2017 gebeld of mail verzonden naar waar weet ik niet maar ik mail verzonden naar hun.
maar je kunt ook naar hun vragen ****
****
Reputatie 4
Badge +17
Hoi James,

Als ze op 30 juni 2017 contact hebben opgenomen met ons, dan kan het nog 1 week duren voordat deze door ons in behandeling is genomen. We zullen het dus nog even moeten afwachten!

Hallo   ik hoop  dat jullie  me  kunnen helpen ik  wil graag  een vervroegde  verlenging  en me bewindvoerder  heeft op 11 februari gemailt   kunnen jullie kijke   of de  code  eraf is  want  zit  met  een half kapot  toestel  

 

Alvast heel  erg bedankt   Mvg  tim

Reputatie 6
Badge +8

Hi @timmiboy26 

Wat leuk dat je gaat je verlengen! :smile:  Ik zie dat je inmiddels verder bent geholpen door mijn collega. Mocht je nog andere vragen hebben, laat je het dan weten? Ik help je graag!

@jamessteffen@timmiboy26@Evy 


Aangaande zou ik ter toevoeging nog even willen vragen,
tot in welke mate mag t-mobile het verlengen noch dergelijke wijzigingen van de contractant  Weigeren?

 

Ik werk zelf voor een bewindvoerders kantoor, echter zijn wij wettelijk niet gemachtigd een wijziging of een andere dergelijke keuze van de daadwerkelijk wettelijke contractant te maken of te accorderen.
dit zal alleen door de ondertekende wettelijke contractant mogen geschieden.

Wij zijn al twee maal door de rechtbank aangesproken aangaande cliënten die zich daar melden wanneer dergelijke instanties en/of abonnementsdiensten worden/werden geweigerd omdat de cliënt bij een bewind is in geschreven. hiervoor hebben ook een aantal collega bewind kantoren al een juridisch standje gekregen van de rechtbank.

Als bewindvoerders hebben wij een toezichthoudende functie en genieten wij geen Volmacht positie.

Tevens is het zo, dat wanneer de cliënt een wijziging doorvoeren wil in Zijn/Haar abonnement, dit niet door ons mag worden bepaald sinds wij geen aanstelling tot curator genieten, en dus bij wet niet gemachtigd zijn om letterlijk voor de cliënt te bepalen wat wel of niet mag.

Aan @jamessteffen dus de vraag om aan de bewindvoerder te vragen wat Zijn/Haar machtigingen betreffen.

MVG

S.B.B._053.

Reputatie 5
Badge +4

Hoi @SBB_053,

Ik geef graag meer achtergrond. Iemand die onder bewind is gesteld is in beginsel natuurlijk niet handelingsonbekwaam. Diegene kan dus in principe zelf een abonnement afsluiten bij ons. Dit zou dan – volgens de voortvloeisels van een onderbewindstelling – wel met toestemming van de bewindvoerder moeten zijn.

Voor T-Mobile staat iemand onder bewind als er een beschikking is van de rechtbank. Daarnaast kan ook curateleenbewindregister.rechtspraak.nl worden geraadpleegd. Volgens mij is het zo dat er een soort van ‘blokkade’ actief wordt gemaakt, waardoor de (potentiële) klant geen abonnement kan afsluiten. Vooraf aan dit scenario is de bewindvoerder op de hoogte gebracht van een apart e-mailadres van ons, via waar de communicatie kan plaatsvinden. Op het moment dat de bewindvoerder toestemming geeft voor bijvoorbeeld een verlenging, dan wordt deze blokkade 24 uur opgeheven, waardoor de klant net zoals ieder ander een abonnement kan afsluiten/verlengen, mits voldaan wordt aan de algemenere voorwaarden zoals die voor alle klanten gelden.

Met deze inrichting wordt getracht – op een redelijke manier - de klant zoveel mogelijk te helpen en beschermen. Daarnaast voorkomt het ook (in ieder geval meer dan anders) het scenario waarin de overeenkomst kan worden vernietigd. Het moet dus puur als een redelijke invulling c.q. bescherming gezien te worden. Iemand die hiervan geen melding maakt en die we niet kunnen terugvinden in het register kan in principe gewoon een abonnement afsluiten. Wat het dus ook vatbaarder maakt voor de vernietigbaarheid van de overeenkomst. In geen geval is het dus de bewindvoerder die de overeenkomst afsluit of de wijziging doet binnen een contract.

Hetgeen je stelt zou inderdaad wel problematisch zijn. Immers kan een wijziging van een abonnement betekenen dat de mogelijkheden worden verruimd en in de regel dan ook meer gaat kosten. In theorie zou iemand die onder bewind staat een abonnement kunnen afsluiten waarvoor in overleg met de bewindvoerder is gekozen, om deze vervolgens eigenhandig en zonder overleg te kunnen wijzigen/verruimen met andere kosten dan is overlegd met de bewindvoerder. Dat zou naar mijn mening weer indruisen tegen het doel van de onderbewindstelling. Op welke grond(en) is dat ‘standje’ gedaan door de rechtbank? En is dit wellicht in de vorm van een uitspraak? Zo ja, zou je mij kunnen voorzien van het ECLI-nummer?

Als je zelf nog aanvullende vragen hebt, laat het vooral weten.

volgens mij is dit antwoord een vooraf gegenereerd format, want dit staat bij mij op kantoor ook al in de mail van cliënten  …

Beetje jammer dit. Iedere keer het zelfe gezongen liedje.   Ik stel voor het proces af te wachten en tevens ook wat moeder bedrijf telekom DE beslist.

Reageer