Beantwoord

BKR en verlengen voor 1 mei, ingangsdatum na 1 mei

  • 10 april 2017
  • 2 reacties
  • 580 Bekeken

Hoi vraagje per 1 mei 2017 krijg je een bkr registratie als je een nieuw abonement neemt, nu heb ik gister 09-04-2017 mijn contract verlengd alleen gaat deze in augustus pas in. Ben ik dan alsnog bkr geregistreerd?
Alvast bedankt!
Groetjes Moniek
icon

Beste antwoord door Thalina 10 april 2017, 14:53

Hoi Moniek,Leuk dat je jouw abonnement hebt verlengd! 🙂 Begrijpelijk dat je hier duidelijkheid over wilt hebben. Voor de contracten die vanaf 1 mei worden afgesloten zijn we verplicht om bepaalde toestelkredieten te registreren bij het BKR. Pas wanneer je vanaf 1 mei een contract tekent met een toestel (met een waarde van meer dan €250,-) op afbetaling, krijg je een registratie. Als je vóór 1 mei een verlenging aan gaat, dan ben je dit dus voor en krijg je dus geen registratie. In dit topic vind je meer informatie over de veranderingen door de Wet Financiële Toezicht.Weet je zo voldoende? Als je nog vragen hebt, stel ze gerust. We helpen je graag!
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 6
Badge +17
Hoi Moniek,

Leuk dat je jouw abonnement hebt verlengd! 🙂 Begrijpelijk dat je hier duidelijkheid over wilt hebben. Voor de contracten die vanaf 1 mei worden afgesloten zijn we verplicht om bepaalde toestelkredieten te registreren bij het BKR. Pas wanneer je vanaf 1 mei een contract tekent met een toestel (met een waarde van meer dan €250,-) op afbetaling, krijg je een registratie. Als je vóór 1 mei een verlenging aan gaat, dan ben je dit dus voor en krijg je dus geen registratie. In dit topic vind je meer informatie over de veranderingen door de Wet Financiële Toezicht.

Weet je zo voldoende? Als je nog vragen hebt, stel ze gerust. We helpen je graag!
Super dank je wel!!😄😄

Reageer