Vraag

tablet actie


Beste..
Ik kan vanaf 15 sept. mijn contract verlengen (vandaag dus) . heb ik ook gedaan net. nu had t mobile tot de 14e een mooie tablet actie , dus ik heb vrijdag de 12e gebeld of ik niet eerder mijn contract kon verlengen aangezien ook nog eens mijn huidige mobiel kapot gegaan was en ik er hoognodig een nieuwe moest hebben. De medewerker zei nee, dat kon niet! Het moest echt de 15e.eerder gaat niet! Nu zei de medewerkster net toen ik vroeg naar die tablet actie, maar mevrouw, waarom hebt u niet vrijdag of zaterdag gebeld. Dan had u er een tablet bijgekregen! Ik vind dit echt schandalig! Daar ik al langer als 20 jaar klant ben bij t mobile. Ik heb toch eerder gebeld? Ik hoop dat hier nog iets aan te doen is!
Mvg. NicoleB.

5 reacties

Welke tablet actie bedoel je precies?

Die acties lopen doorgaans via de fabrikant van de telefoon.
De enige tabletactie die ik op dit moment ken is die bij de S5, maar die loopt tot 30 september.

Van de t-mobile website:
Koop t/m 30 september 2014 een Samsung Galaxy S5 en ontvang een gratis Samsung Galaxy Tab 3 Lite (7 inch) via Samsung. Registreer je gegevens op. Registreer je gegevens op http://www.samsung.com/nl/promotion/.
Overigens is de uitspraak van de medewerker die zei dat u maar eerder moest bellen vreemd, verlengen is immers pas vanaf de 15e mogelijk. Ik denk dat de medewerker zich dat niet beseft had.
Ze was heel stellig in haar uitspraak.
Als ik eerder had gebeld, kreeg ik die tablet erbij. Die actie gelde tot gisteren zei ze. Het was een actie van 1 week. Heb de galaxy s5 besteld. En ben al meer dan 20 jaar klant. Ze mogen toch wel eens een keertje iets terug doen niet?
De actie loopt niet via t-mobile maar via Samsung zelf. Dus hoe lang je al klant bent staat volgens mij los van hoe lang Samsung die actie laat lopen. Maar volgens mij is die actie al een tijdje terug verlengd..

Boven in mijn reactie staat een link naar hoe je de tablet kunt aanvragen 😉
Reputatie 7
Badge +9
De Galaxy Tab actie heeft niets te maken met T-Mobile.

De actie loopt onafhankelijk via Samsung en geldt voor aankopen tussen 01-09-2014 en 30-09-2014, ongeacht de winkel. (Hij geldt dus bijv. ook op alle S5's bij de MediaMarkt.)

Waar de medewerker mee in de war was is de 10 jarig bestaan actie van de T-Mobile shops, waarbij je korting op het abonnement kreeg. Die viel toevallig samen met de Samsung actie, maar was er niet voor verantwoordelijk.

"De Actie heeft een looptijd van 5 weken, te weten van 1 september 2014 t/m 30 september (factuurdatum) en zolang de voorraad strekt."

https://api-samsung-promotions.com/UploadImages/terms/Bijzondere_Actievoorwaarden_GALAXY_S5Tab3Lite.pdf

Inschrijven voor de actie kan tot 15 Oktober. Als je een S5 gekocht hebt na 1 september, heb je dus nog gewoon recht op de tablet.

Informatie en formulieren vind je hier: https://www.samsung.com/nl/promotions/#/P3BSW2LXFN585/

Reageer