Vraag

Twee abonnementen op één naam?


Ik heb een tijdje gezocht op verschilende fora's, maar het antwoord op deze vraag kwam ik nergens tegen..
Is het mogelijk om twee verschillende abonnementen op één naam/account actief te hebben? Zo ja, is het dan ook mogelijk om van abonnement nummer één het telefoonnummer (op het moment dat deze afloopt) over te zetten naar abonnement nummer twee?
Alvast bedankt!

10 reacties

Reputatie 6
Gladjes dat is hier bij tmobile niet mogelijk elke abonnement of prepaid heeft een andere account en naam helaas voor sommige mensen die meerdere telefoons hebben
Reputatie 6
@Gladjes
Welkom op het T-Mobile Forum! 🙂

Bedoel je om naast je bestaande abonnement een nieuw abonnement af te sluiten op dezelfde naam als je huidige contract? Zo ja, dan is dit mogelijk. Houd er wel rekening mee dat je voor beide nummers de facturen afzonderlijk ontvangt. Het is dus niet mogelijk om 1 factuur voor 2 nummers te ontvangen.

Daarnaast is het ook mogelijk om het nummer van je abonnement aan het einde van de contractperiode over te zetten naar het andere abonnement. Hiervoor kun je uiterlijk één maand voor het verlopen van het contract telefonisch contact opnemen met T-Mobile Klantenservice (06-24001200).
Bedankt beiden voor jullie reacties.

@Raymond, dat is precies wat ik bedoel. Bedankt voor de informatie. Is het voor dit tweede abonnement ook mogelijk om deze 3 maanden later in te laten gaan? Of gelden voor een nieuw abonnement (van een bestaande T-mobile klant) niet dezelfde regels als voor een verlenging van een huidig abonnement?
Reputatie 6
@Gladjes
Als je een nieuw abonnement neemt, dan kun je deze zelfs tot 4 maanden later laten in gaan. Bij een contractvernieuwing kun je vernieuwen vanaf 3 maanden voor het einde van het contract.
Maar ben je dan verplicht om die €0,01 te pinnen? Ik wil een tweede ABO. afsluiten, maar heb nu een roodstand. Als ik €0,01 pinnen aan de deur moet pinnen, gaat de mobiel terug gestuurd worden. Maar de bankgegevens zijn dus al bekend bij T-mobile. Anyone?
Reputatie 5
@Ouwekerkje

Op het moment dat je een nieuw abonnement wil aanschaffen dien je hiervoor inderdaad €0.01 te pinnen.
Kun je ook de nummers tussen de twee abonnementen op 1 naam omdraaien?
Maar dus wel beide abonnementen behouden...
Reputatie 5
@Azara

Welkom op het forum! 🙂

Helaas is het niet mogelijk om de nummers van twee verschillende abonnementen met elkaar om te wisselen. Wel is het mogelijk het nummer van een abonnement waarvan de contractsperiode is verlopen over te zetten naar een ander nummer. Dat andere nummer gaat dan echter verloren. Als beide nummers (of onder omstandigheden een van de nummers) buiten de contractsperiode zijn is het wel mogelijk om de abonnementen om te wisselen in plaats van de nummers. 🙂
Kan je ook twee abonnementen nemen met verschillende company's
Reputatie 4
Hoi Bianca,

Welkom op ons forum!

Ik zie dat je jouw vraag ook in dit topic hebt gesteld. Daar heb je inmiddels ook een antwoord op gekregen. Zou je daar willen kijken voor het antwoord op jouw vraag? 😃

Je bent ten alle tijde welkom op het forum om jouw vragen aan ons te stellen. Wij helpen jou met alle liefde verder! Ik wil je wel even snel de huisregels van het forum uitleggen. Het is de bedoeling dat je jouw vraag in één relevant topic plaatst, en niet in meerdere tegelijk. Wij willen namelijk graag alle informatie & vragen overzichtelijk en bij elkaar houden voor al onze klanten. Dank je wel alvast voor je begrip! 🙂

Reageer