Verlengen na wijzigingen 1 mei

  • 1 juli 2017
  • 1 reactie
  • 72 Bekeken

Reputatie 2
ivm de nieuwe wet, kun je dan wel gewoon je 2 telefoon abonnementen verlengen die je al jaren hebt bij T-mobile? En nog een andere telefoonabonnement van je dochter, op je eigen naam bij een andere provider hebt lopen? ( Ook al jaren) Overstappen naar haar provider gaat niet met oog op de nieuwe wet.. vandaar de vraag.. kan verlengen wel?

1 reactie

Reputatie 4
Badge +17
Hoi zuchtje,

Begrijpelijk dat je hier duidelijkheid over wil hebben.

Wij kunnen hier geen uitspraken over doen. Dit is per situatie namelijk verschillend. Wel heb ik al andere klanten gezien die hun abonnement hebben verlengd en een tweede abonnement hadden lopen. Het is dus mogelijk, maar of dit in jouw situatie ook het geval is durf ik niet met zekerheid te zeggen. Je kan natuurlijk gewoon vernieuwen met een nieuw toestel. Mocht er iets zijn waardoor de vernieuwing niet wordt geaccepteerd dan kan je hier de reden van opvragen. Zo weet je waar je de volgende keer aan toe bent en kan je eventuele incorrectheden rechtzetten.

Vernieuw dus gewoon wanneer je er aan toe bent! Lukt dit niet of loop je ergens tegenaan? Laat het ons dan weten, we helpen je graag verder. :)

Ps. Neem ook een tijdje in dit topic. Hier worden de meest gestelde vragen beantwoord!

Reageer