Beantwoord

Basis sim onbeperkt sms'en mogelijk?

  • 12 maart 2018
  • 4 reacties
  • 442 Bekeken

Ik heb een basis sim abbo met 100 sms maar ik wil onbeperkt sms .kan ik dat nog veranderen en wat kost dat ??
icon

Beste antwoord door Sam- 13 maart 2018, 12:36

Hoi hoi hlente,Leuk om je op de community te zien! Ik zie dat CrisTien je inmiddels van een reactie heeft voorzien. Bedankt daarvoor. :)Ik ben gelijk voor je gaan kijken hoe we het onbeperkt sms'en direct voor je kunnen inschakelen. In het systeem zie ik dat je inmiddels ook te woord bent gestaan door één van onze vriendelijke collega's Jacob. Hij heeft de juiste bundel voor je ingeschakeld zodat je in het vervolg zorgeloos kan sms'en zonder dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht!Ik hoop dat je verzoek zo naar tevredenheid is afgehandeld. Als je aanvullende vragen hebt dan horen we het natuurlijk graag van je. En mocht je in de toekomst zelf aanpassingen willen doen aan je abonnement, dan kan je dit zelf makkelijk regelen via My T-Mobile.
Bekijk origineel

4 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Goedemorgen, of je het kan veranderen weet ik niet.
De kosten staan op de site €1,50 voor onbeperkt in jouw abonnement.
Maak je geen gebruik van Whatsapp?
ja ik gebruik ook Whatsapp maar heb ook SMS nodig
Reputatie 7
Badge +20
Oké even afwachten op antw. van de moderator en anders even langs de winkel gaan.
Reputatie 4
Badge +17
Hoi hoi hlente,

Leuk om je op de community te zien! Ik zie dat CrisTien je inmiddels van een reactie heeft voorzien. Bedankt daarvoor. :)

Ik ben gelijk voor je gaan kijken hoe we het onbeperkt sms'en direct voor je kunnen inschakelen. In het systeem zie ik dat je inmiddels ook te woord bent gestaan door één van onze vriendelijke collega's Jacob. Hij heeft de juiste bundel voor je ingeschakeld zodat je in het vervolg zorgeloos kan sms'en zonder dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht!

Ik hoop dat je verzoek zo naar tevredenheid is afgehandeld. Als je aanvullende vragen hebt dan horen we het natuurlijk graag van je. En mocht je in de toekomst zelf aanpassingen willen doen aan je abonnement, dan kan je dit zelf makkelijk regelen via My T-Mobile.

Reageer