Datavrije muziek verbruik uit normale bundel

  • 15 juli 2018
  • 5 reacties
  • 1955 Bekeken

Beste t-mobile, gisteren en vandaag via nederland.fm naar npo1 geluisterd in Frankrijk. Hierbij mijn dataverbruik wat in de gaten gehouden... vandaag van 1086 naar 980 door naar de wk finale te luisteren... Ook gisteren dataverbruik ondanks luisteren via nederland.fm... dit kan toch niet de bedoeling zijn? Datavrije muziek is maar met 1 mb gezakt in 2 dagen dus iets gaat er niet goed..... graag reactie!

5 reacties

Reputatie 7
Badge +19
Hoi Bawijnan,

Dat klinkt inderdaad niet zoals het hoort, dus ik ga er direct voor je achteraan zodat dit helemaal goedkomt.

Ik heb dit metéen doorgezet naar onze specialisten, zodat zij kunnen uitzoeken waarom de MB's uit de verkeerde bundel gaan. Dan gaan zij dit natuurlijk rechtzetten en oplossen!

Heb je in de tussentijd nog andere vragen, dan kun je hier altijd terecht. Ik sta voor je klaar!
Hallo jaimy,

Dankjewel voor het doorzetten. Voor het gemak: het betrof telkens de tijd tijdens de finale wedstrijden van het wk voetbal op zaterdag en zondag. Toen ik zeker wist dat het niet van de bundels datavrij af ging ben ik zondag zelfs maar eerder gestopt met luisteren 😞 (mocht nog wat mb's over houden voor de rest vd vakantie...)

Groetjes Bas
Hallo Jaimy,

Is er al nieuws vanuit de specialisten? Dit zou fijn zijn daar ik nog weinig mb's heb voor de komende dagen....

Groetjes bas
Reputatie 7
Badge +19
Hoi Bas,

Ik heb dit direcht voor je gecheckt, maar ze zijn er nog niet mee aan de slag gegaan. Daarom heb ik 500 MB toegevoegd aan jouw bundel, zodat je in de tussentijd toch weer gebruik kunt maken van de MB's! Hopelijk is dat voor nu voldoende en de specialisten zullen dit snel oppakken!
Hallo Jaimy,

Dankjewel, dat moet ruim voldoende zijn. Ook met datgene wat ik via datavrije muziek verbruikt zou hebben.

Groetjes bas

Reageer