Beantwoord

Deezer en google assistent

  • 15 augustus 2018
  • 1 reactie
  • 6646 Bekeken

Volgens info op de Deezer site, zou je een Deezer+ of Deezer family abonnement moeten kunnen koppelen aan de Google assistent. Ik zie met mn Deezer family in de Assistent echter alleen Google Play en Spotify als diensten die ik kan koppelen. Is het iemand gelukt om Deezer te koppelen en te bedienen met Google Assistent?
icon

Beste antwoord door Bas 17 augustus 2018, 09:53

Hey Eric,Ik ben meteen gaan zoeken of ik er iets over kan vinden. Zelf ben ik hier namelijk niet zo heel erg in thuis, dus dan hangt het al snel van mijn Google-skills af. Online kom ik dit topic op de Deezer Community tegen. Hier is een soortgelijke vraag gesteld, waarop een Community Manager uiteindelijk heeft gereageerd. Daarin legt ze uit dat het op dit moment nog niet kan, wel geeft ze een goede tip: Binnen de Google app moet het namelijk wel werken. Is dat misschien een tijdelijke optie?Mocht dit niet het antwoord zijn waar je op had gehoopt, dan zou ik je willen vragen om - binnen het eerder genoemde topic van Deezer - om een update te vragen. Het is absoluut niet de bedoeling om je van het kastje naar de muur te sturen, Erik. Maar ik denk dat de moderators je daar beter van dienst kunnen zijn op dit specifieke gebied.Voor nu alvast een heel goed weekend! 😃
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 4
Badge +13
Hey Eric,

Ik ben meteen gaan zoeken of ik er iets over kan vinden. Zelf ben ik hier namelijk niet zo heel erg in thuis, dus dan hangt het al snel van mijn Google-skills af. Online kom ik dit topic op de Deezer Community tegen. Hier is een soortgelijke vraag gesteld, waarop een Community Manager uiteindelijk heeft gereageerd. Daarin legt ze uit dat het op dit moment nog niet kan, wel geeft ze een goede tip: Binnen de Google app moet het namelijk wel werken. Is dat misschien een tijdelijke optie?

Mocht dit niet het antwoord zijn waar je op had gehoopt, dan zou ik je willen vragen om - binnen het eerder genoemde topic van Deezer - om een update te vragen. Het is absoluut niet de bedoeling om je van het kastje naar de muur te sturen, Erik. Maar ik denk dat de moderators je daar beter van dienst kunnen zijn op dit specifieke gebied.

Voor nu alvast een heel goed weekend! 😃

Reageer