Beantwoord

Deezer opnieuw activeren

  • 1 februari 2018
  • 2 reacties
  • 151 Bekeken

mijn vorige deezer abo via T-mobile is gisteren afgelopen, ik wil nu mijn nieuwe activeren. Als ik mijn 06 nummer heb ingevoerd zou ik via sms een activatiecode krijgen. Deze sms krijg ik niet!
icon

Beste antwoord door Hajar 2 februari 2018, 11:16

Hi Ekko,Gefeliciteerd met je verlenging! Ook tof dat je weer gebruik gaat maken van Deezer. Ik ben voor je gaan kijken en zie dat je Deezer bundel is toegevoegd. Je hoeft niet meer de registratie te doorlopen je kan gewoon inloggen met je inloggevens (email en wachtwoord) en dan zou het moeten werken.Laat je even weten of het zo lukt? Ik wens je veel muziekplezier! 🙂
Bekijk origineel

2 reacties

Reputatie 7
Badge +20
Hi Ekko,

Gefeliciteerd met je verlenging! Ook tof dat je weer gebruik gaat maken van Deezer. Ik ben voor je gaan kijken en zie dat je Deezer bundel is toegevoegd. Je hoeft niet meer de registratie te doorlopen je kan gewoon inloggen met je inloggevens (email en wachtwoord) en dan zou het moeten werken.

Laat je even weten of het zo lukt? Ik wens je veel muziekplezier! 🙂
Hallo Hajar, dank voor je reactie, gisteravond kreeg ik alsnog een activatiecode en kon ik alsnog mijn nieuwe Deezerabo opnieuw activeren. Ik hoop dat dit de juiste manier was/is..

Reageer