Beantwoord

Deezer opzeggen lukt niet

  • 25 juni 2017
  • 1 reactie
  • 116 Bekeken

Ik heb een deezer flexibel account maar het lukt mij maar niet om hem op te zeggen.
hoe ga ik dit toch voor elkaar krijgen?

En ik heb de naar abonnementen gaan en wijzigen al geprobeerd. Maar ik zie geen wijzigen en kan bij deezer nergens op klikken.
icon

Beste antwoord door Muberra 26 juni 2017, 14:43

Hoi Mischantal,Welkom op het forum!Het verwijderen van de Deezer bundel is in jouw geval niet mogelijk, omdat jij het abonnement Altijd Muziek Voordeel hebt. Hier zit de variant Deezer Flexibel bij, maar deze is niet tussentijds op te zeggen. Bij het abonnement Altijd Muziek Voordeel zit standaard Deezer voor de looptijd van jouw contract en je ontvangt hier dan ook korting voor. Ik heb ook jouw abonnement erbij gepakt en zie dat de bundel hier ook op staat. Via My T-Mobile, onder 'Mijn abonnement' kun je jouw contract downloaden. Daar zit je het abonnement, de bundel en de korting terug. Sorry voor de verwarring die ontstaat door de info op jouw My T-Mobile.Waarom wil je geen Deezer meer hebben? Vind je het niet meer leuk? Het is namelijk een muziekdienst met een hoge geluidskwaliteit, zonder reclame en je hebt toegang tot wel 40 miljoen nummers, dat lijkt me toch een super leuke toevoeging aan jouw abonnement! :)Ik hoop dat ik je meer duidelijkheid heb kunnen geven. Als je nog vragen hebt, laat dat gerust weten.
Bekijk origineel

1 reactie

Reputatie 4
Hoi Mischantal,

Welkom op het forum!

Het verwijderen van de Deezer bundel is in jouw geval niet mogelijk, omdat jij het abonnement Altijd Muziek Voordeel hebt. Hier zit de variant Deezer Flexibel bij, maar deze is niet tussentijds op te zeggen. Bij het abonnement Altijd Muziek Voordeel zit standaard Deezer voor de looptijd van jouw contract en je ontvangt hier dan ook korting voor. Ik heb ook jouw abonnement erbij gepakt en zie dat de bundel hier ook op staat. Via My T-Mobile, onder 'Mijn abonnement' kun je jouw contract downloaden. Daar zit je het abonnement, de bundel en de korting terug. Sorry voor de verwarring die ontstaat door de info op jouw My T-Mobile.

Waarom wil je geen Deezer meer hebben? Vind je het niet meer leuk? Het is namelijk een muziekdienst met een hoge geluidskwaliteit, zonder reclame en je hebt toegang tot wel 40 miljoen nummers, dat lijkt me toch een super leuke toevoeging aan jouw abonnement! :)

Ik hoop dat ik je meer duidelijkheid heb kunnen geven. Als je nog vragen hebt, laat dat gerust weten.

Reageer