Beantwoord

Is Deezer gratis voor T-Mobile klant?

  • 16 maart 2017
  • 2 reacties
  • 5857 Bekeken

Is deezer geatis voor tmobile abonnement?
icon

Beste antwoord door Muberra 16 maart 2017, 16:15

Hi Biek85,Wij vinden het heel belangrijk om al onze klanten te voorzien van onbeperkt muziekplezier! Deezer zorgt ervoor dat je kan genieten van muziek in hoge geluidskwaliteit, zonder reclame en je hebt keus uit 40 miljoen nummers. Holy guacamoly, dit is niet niks! Om deze kwaliteit te kunnen handhaven en het aanbod te blijven uitbreiden voor onze klanten, wordt Deezer niet kosteloos aangeboden. Voor niets gaat de zon op! 😛 Het voordeel is dat je kan kiezen uit 3 varianten: Deezer Vast, Deezer Flexibel en Deezer Familie. Dan kan je zelf kijken welke bundel het beste bij jou past.Ik heb ook naar je abonnement gekeken en je hebt op dit moment een databundel van 3 GB. Misschien weet je het al, maar voor maar 4 euro extra kan je i.p.v. 3 GB, 6 GB krijgen. Dat is dubbel meer data, dus dubbel meer plezier! Daarnaast kan je met een databundel van 6 GB nu Datavrij streamen met Deezer. Dan kan je onbeperkt genieten van alle muziek, zonder dat het MB's kost. Super handig!Als je nog vragen hebt, dan hoor ik het graag van je. Ik help je graag!
Bekijk origineel

2 reacties

*gratis
Reputatie 4
Hi Biek85,

Wij vinden het heel belangrijk om al onze klanten te voorzien van onbeperkt muziekplezier! Deezer zorgt ervoor dat je kan genieten van muziek in hoge geluidskwaliteit, zonder reclame en je hebt keus uit 40 miljoen nummers. Holy guacamoly, dit is niet niks! Om deze kwaliteit te kunnen handhaven en het aanbod te blijven uitbreiden voor onze klanten, wordt Deezer niet kosteloos aangeboden. Voor niets gaat de zon op! 😛 Het voordeel is dat je kan kiezen uit 3 varianten: Deezer Vast, Deezer Flexibel en Deezer Familie. Dan kan je zelf kijken welke bundel het beste bij jou past.

Ik heb ook naar je abonnement gekeken en je hebt op dit moment een databundel van 3 GB. Misschien weet je het al, maar voor maar 4 euro extra kan je i.p.v. 3 GB, 6 GB krijgen. Dat is dubbel meer data, dus dubbel meer plezier! Daarnaast kan je met een databundel van 6 GB nu Datavrij streamen met Deezer. Dan kan je onbeperkt genieten van alle muziek, zonder dat het MB's kost. Super handig!

Als je nog vragen hebt, dan hoor ik het graag van je. Ik help je graag!

Reageer